Mökkeilyä Lomaleivolla

Moikka! Tänään höpötellään meidän ihanasta ja virkistävästä bloggaajien mökkireissusta, joka oli pari viikkoa sitten ♥ Mun Instassa on ainakin vilkkunut niin feedissä kuin storyssa paljon materiaalia tältä reissulta. Lomaleivon mökit sijaitsevat siis Joutsassa Kivisuolla, johon lähdettiin perjantaina ajelemaan täältä Porista. Meillä oli vuokrattuna kaksi viiden tähden mökkiä, jotka sijaitsivat vierekkäin. Pian meidän ensimmäisten saavuttua ystävällinen omistaja Viola tulikin jo meitä moikkaamaan ja tarkistamaan mökkien varusteet ja illalla hän kertoi vielä enemmän käytännön asioita kaikkien ollessa koolla. Kissankello oli hieman uudempi mökki ja Kielo oli loistava juurikin lapsiperheille. Pääsimme nauttimaan kesäkeittiön ihanista grilliherkuista, sekä ulkoporealtaissa lillumisesta viinilasien ja hyvän seuran kera.

Mökkien omistajat asuivat liki mökkejä ja heiltä sai ystävällistä apua ja neuvoja ympäri vuorokauden. Lauantaiaamuna meille olikin tarjolla heidän toimestaan aamupala ja koko porukalle kerrottiin lähellä sijaitsevista näkemisen arvoisista kohteista. Osa porukasta suuntasikin Leivonmäen kansallispuistoon. Omistajilla oli myös lammastila ja oli ihana kuulla rauhoittavaa lampaiden mää'intää ja pääsimme tutustumaan Olivia-lampaaseen, joka oli enemmänkin koira kuin lammas! Hän suloisesti hengaili perheen pihassa mielummin kuin laitumella.

Viikonlopusta jäi todella hyvä mieli! Jokaikinen kerta, kun tapaa näitä upeita mimmejä ei voi pettyä. On aina ihana päästä vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Juttu ei lopu ja nyt oli ihana olla, kun kenelläkään ei ollut ensimmäisen päivän jälkeen kiire junaan tai bussiin. Onneksi näitä tapaamisia järjestetään aina ympäri vuoden ja toivon, että viimeistään ensi kesänä tämä mökkireissu otetaan uusiksi. Kerään tuonne alas vaikka meidän kaikkien postaukset tästä reissusta, joten näätte reissua vähän eri vinkkelistä myös.

Me tosiaan grillattiin, hengailtiin, tutkittiin luonnonihmeitä ja lilluttiin porealtaissa. Yllättäen kuvailtiin paljon ja se ei ketään onneksi tässä seurassa haittaa. Käytiin myös veneilemässä ja polkuveneilemässä. Pelattiin myös Aliasta ja tällä kertaa oltiikin Lauran, Mariannen ja Ainon kanssa ylivoimaisia ja vietiin voitto kotiin. Yksi parasta asioista oli kuitenkin kyllä auringonlaskut öisin, Suomen luonto ja aurinko näytti todellakin voimansa ja kauneutensa <3 Mä sain heitettyä talviturkinkin useaan kertaan! Ulkoiltua tuli siis paljon, vaikka hyttyset olivatkin melkein jatkuvana riesana. Kotiin tullessa laskin mun jaloissa olevan 70 puremaa..

Viikonloppu päättyi runsaaseen hedelmä- ja vohvelibrunssiin ♥ Meillä oli myös salaatteja, patonkia sekä croisantteja, joten nälkäisenä ei tarvinnut siivota eikä lähteä porskuttamaan kotiin. Haluan kiittää ihania seuralaisia reissusta sekä ihanaa omistajapariskuntaa meidän majoittamisesta ja uusien elämyksien antamisesta! Kesä 2018 on todellakin antanut jo äärettömän hyviä muistoja.

Muiden tybyjen postaukset reissusta: (lisää vielä tulossa myöhemmin)

Miina

Aino

Pilvi

Sara

Marianne

Katja

Emilia K.

Laura

♥♥♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Vauu miten upeita kuvia! *.* Teidän mökki näyttää kyllä niin söpöltä ja kuulostaa olleen mahtava reissu!
mahdollisestiehka.blogspot.fi
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Tuolla oli kyllä mielettömät kuvausmiljööt! ♥ Ja oli kyllä kivaa!
nouw.com/emmikristiinan
noorahakanen
noorahakanen,
Oii vitsi kun teillä oli ihana viikonloppu! Seuraavalla kerralla tuun kyllä ehdottomasti mukaan!
nouw.com/noorahakanen
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
No ehdottomasti tuut ja oli kyllä ihanan rento viikonloppu ♥
nouw.com/emmikristiinan
EmmaSini
EmmaSini,
Kuulostaapa kivalta reissulta! ❤️ Ja ihania nää kuvat! 😍
nouw.com/emmasini
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Sitä se olikin ja vitsit tuolla oli jokapuolella niin kaunista <3
nouw.com/emmikristiinan
stepstoselflove
stepstoselflove,
Meidän reissu oli vaan niin ihanan onnistunut <3 Voi pääsispä tonne takasin vaan rentoutuun :') Noi auringonlaskukuvat on niin älyttömiä♥
nouw.com/stepstoselflove
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Niin oli, se olis kyllä voinut jatkua vielä vähän pidempääkin <3 Niin nättiä, että tuleekohan tänä kesänä enää toista tuommoista ees nähtyä!!
nouw.com/emmikristiinan
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Voi vitsit, vieläkin tulee niin hyvä mieli kun muistelee tätä reissua ♥ Ihania kuvia!!
nouw.com/ainokaisar
Emmikristiinan
Emmikristiinan,