Det har varit en aktiv och påfrestande vecka, på många sätt. Men förhoppningsvis ändras allt det idag. Möte om några minuter och sedan gå hem och äta lunch. Jag har dessutom lovat Susanne att jobba i butiken någon timma. Förhoppningsvis har jag samlat på mig ny kraft inför nästa vecka. För just nu är jag helt slut. Puss så länge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


I fredags bjöd mamma mig på shoppingrunda och lunch- älskade moder. Ett par göör snygga espadrillos från DNA och ett par sidenbyxor från La Rami. Ikväll blir det ett nattepass och på fredag ett viktigt möte. Excited. Men nu är det dags för lite lunch.

Likes

Comments

Långhelgen var verkligen lång- torsdagen grillade vi oxe och skrattade på glädje. Fredagen blev en coctailkväll som avslutades på pianobaren. Lördagen- bowlade vi och åt massvis med räkor, även den kvällen avslutades i staden. Och igår tog vi det bara lugnt, njöt av att inte ha något planerat. Men idag är det ju måndag, jag har jobbat natt och längtat efter emma. Även fast det är helt underbart att prata om allting på skype, så är det fortfarande konstigt att inte ha henne i min vardag. Hon lever sitt liv och här sitter jag och bekymrar mig över om det ska regna imorgon. Jag längtar verkligen efter något, jag vet bara inte riktigt vad än. men vad som helst typ. Misstolka mig inte, jag är oerhört lycklig med Axel, men jag står liksom och trampar på samma ställe och tillslut så sitter man fast. Längtar efter lite värme, Emma och en utomlandsresa.

Likes

Comments


Blev bortbjudna till torsdags middag. Grill och blåbärspaj. Ordnat tusen saker idag som förhoppningsvis har med framtiden att göra - vilket jag är väldigt exalterad över. Trots mitt begär att sitta på mikes tillsammans med goda vänner, ska jag jobba sju imorgon. Därför ligger jag själv på loftet med serier som sällskap. Godnatt.

Likes

Comments

Minuter blev till timmar tillsammans i Emmas sällskap. Kalendern är nerkluddrad inför imorgon och jag inväntar ivrigt på Axel. Eftersom att alla äventyr får vänta ett par månader till - tänkte jag göra något åt, det jag kallar för mitt hår. Toppa och kanske lägga in något kastanj liknande. Vi får se helt enkelt.

Likes

Comments

Oerhört produktiv dag, jag har gjort på tok för mycket för att rabbla upp allting. Men med en klapp på axeln ska jag alldeles strax åka och hämta den yngste av mina syskon och sedan åka till jobbet. Fin tisdag det här trots regnet.

Likes

Comments


Efter en söndagsmiddag i Vasastan, hade jag och Emma facetime #2. Alltid skönt att prata om allt, som om allting var som vanlig. En söndag i all sin ära.

Likes

Comments


Checkar ut från lördagsbravaderna. Vänliga ansikten och bekant cola, förgyllde en del av denna helg. Imorgon ska allt och ingenting göras. En vårstädning knackar på och en massa tvätt ligger och skräpar. Längtar efter min bästa vän, 9 021 kilometer bort från mig i ett främmande land. Men skypesamtalet imorgon blir min räddning.

Likes

Comments
En rundtur i härliga skultorp tillsammans med mina män innan jobbet. Tre korta timmar och sedan är det helg.

Likes

Comments


klänningen från min och Axels 1 års dag. -Smörgåstårta till lunch och sedan 4 tvättar som väntar på kärlek. Ledigheten i sin allra finaste form.

Likes

Comments