Blev kär när jag hittade mammas gamla Crocker-jeans, var bara tvungen att sno dom! Tur man har att man hade same size som morsan när hon var in the 20's!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!Idag åkte familjen och Joel en runda till fina Yasjön i Åkulla! Vi var ju bara tvungna att knäppa ett par bilder framför sjön. Det var ett tag sedan jag bloggade senast, men bloggar bara när jag får lust och när jag har knäppt några fina bilder hehe.. Men ska ändå försöka vara mer aktiv på bloggen!

Likes

Comments

Vad ska ja säga hade en helt amazing helg!! I fredags blev det utgång med Hilda, Alblin och Leonard på Hermans! Hade verkligen en svinrolig kväll med dessa härliga människor!! På lördagen firade vi min underbara vän Frida som fyllde 18 år!!🎉 De va en sjuk 18års fest hos Frida och sen blev de utgång. Men denna kväll blev de utgång på Bratt med Frida och Pera för vi kom inte in på Hermans haha! Slutar detta inlägget med att tacka alla som gjorde denna helg underbar!

Likes

Comments

Igår var det dags för att göra min första tattuering och jag blev så nöjd!! Kändes knappt någonting sved bara till lite då och då så de va ju gött, va berädd på pain haha! Men själva tattueringen och meningen bakom den kommer upp senare på bloggen så stay tuned!!
puss

Likes

Comments

Detta va då massor av bilder från min underbara resa! Har ju inte bloggat på några dagar nu, vet egentligen inte riktigt varför men de har bara blivit så.. Denna resan är något jag aldrig kommer glömma, vi hade så fantastiskt roligt och jag kommer bära med mig massor av härliga minnen!!
puss

Likes

Comments

Denna dag startade jag och Nanja igång med en löparrunda på stranden, så himla skönt! Sedan fixa vi oss snabbt och drog ner och åt frukost. Efter de så gick vi en lång promenad till Alcudia city för att gå på en stor marknad som var där. Blev trött, hungrig och fick ont i fötterna så tog bussen hem till hotellet. Resten av dagen solade vi och fotade lite på stranden (resultatet av det blev bilder på inlägget här nedan). Nu ska vi dra ut och sätta oss och spela kort, ha de gött!

Likes

Comments