Hej på er! Till att börja med så vill jag bara förklara varför jag inte har lagt upp något här i veckan, det är för att jag har haft något som kallas för PRAO och har haft fullt upp med skolarbeten!

Jag tänkte skriv lite vad jag har gjort den här veckan, jag kan ju berätta för er att jag har Praoat på Vickis Hästmassage. Vickis Hästmassage är ett privatägt företag som behandlar hästar, hundar och människor!

Måndag: Jag började vid 09.00, jag och "Vicki" åkte iväg till Tenhult och behandlade tre hästar, därefter åkte vi till Vaggeryd och behandlade två hästar och sedan åkte vi till Gnosjö och behandlade en häst!

Tisdag: Jag började vid 09.00, jag och "Vicki" åkte till Värnamo och behandlade tre hästar!

Onsdag: Jag började vid 11.00, jag och Vicki åkte till utanför Bredaryd och behandlade en häst!

Torsdag: Jag började vid 09.00, jag och Vicki åkte till Herrestad och behandlade två människor och sedan bar det iväg till Ljungby, där behandlade vi tre hästar!

Fredag: Jag började vid 09.00 som vanligt och idag åkte vi till Gnosjö, där en häst fick behandling. Sedan var vi i Värnamo och behandlade två hästar sedan så var det en människa som fick behandling!

Detta var lite utav min PRAO-vecka! Hoppas att ni har det bra! Hade gött hajj!

STAY STRONG
💪💪

Lite bilder på några hästar och i Herrestad!

(bilderna är tagna med ägarnas tillåtelse!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det sådär längesedan jag skrev något här på bloggen! Men nu undrar ni säkert varför jag inte har varit aktiv här? Jo det ska jag berätta för er, jag har haft mycket i skolan och har helt enkelt inte haft tid! Men nu ska jag försöka komma igång igen!

Jag tänkte att ni skulle få lära er känna mig lite bättre! Som ni kanske vet så heter jag Emmie, jag är 14 år och går på Hillerstorpsskolan, min hobby och typ mitt liv är ridsporten och hästarna, jag har ridit sedan jag var 4-5 år, så alltså tio år. Jag har en egen ponny som kallas för Svante, men heter egentligen Önnarps Nougat, det här är mitt tredje år med Svante. Jag tävlar i hästhoppning och har gjort detta i ca 4 år, jag började på en B-ponny och nu tävlar jag Svante som är en C-ponny. Jag har startat LA (1 meter) på Svante.

Det var allt för mig! Hade gött hajj!

STAY STRONG
💪

Bilderna är på Svante och B-ponnyn!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra för det gör jag. Det var ett jäkla bra tag sedan jag lade ut något, jag har haft ganska mycket i skolan och så, så det är därför. Men jag ska försöka att lägga ut lite mera
😊

AND DONT FORGET STAY STRONG
💪

Likes

Comments

Hej på er igen! Jag tänkte göra en liten kort summering av 2016! Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra jul och ett bra nyår!

2016 hur har det varit? Mitt 2016 har varit ett perfekt år! En massa hästar och kompisar! Jag och Svante vann Värnamo cup och är taggade för det i år igen, jag och Svante har varit på ridläger utanför Väderstad, vi har testat terräng, vi har haft ett underbart sommarlov, en bra 1:a skoltermin i 8:an och är hyfsat taggad på ett 2:a terminen! Så ett halt fantastiskt 2016!
Skolan börjar på Tisdag 10/1-2017, jag får faktiskt säga att jag är ganska taggad för denna termin och tävlingssäsong!

Alltså det är en grej som jag inte kan förstå och det är att jag fyller 15 år detta året
😱 och det innebär att jag får börja övningsköra om typ ett år!😱

Ni får gärna skriv till mig på min fb om ni har några förslag/önskemål på vad jag kan skriva om här på bloggen
😊

Ses snart!
👋

STAY STRONG
💪

Likes

Comments

Det var julafton igår och även om man inte hade världens julfeeling så var det otroligt roligt och mysigt att få umgås med familjen och släkten! En massa paket som var otroligt fina och bra saker!

Vi fick jullov i Onsdags och det är så skönt att vara ledig! Jag ska lägga upp ett par bilder här nedanför så ni kan se lite utav min jul!
🎅🏼

Hade gött haj!
STAY STRONG
💪

På sista bilden så är det jag och mina kusiner!🎅🏼

Likes

Comments

Jag har tyvärr haft för mycket i skolan och är nu sjuk så ni vet varför jag inte har skrivit något här💞

Men vi ses bye
💖

STAY STRONG
💪

Likes

Comments

Idag har jag varit iväg på tävling i Värnamo med min underbaraste ponny!😍 Vi hoppade LB och LA!😍 I LB så var vi dubbelnolla och inte nog med det, vi kom 10a utav 48 starter och är supernöjd!😍 Vi debuterade i LA idag, vi fick 3 rivningar men är jätte nöjd med våran insats för idag!😍

Jag ska försöka skriva något imorgon eller på Måndag!
😍

Men ha det gött haj!
😍

STAY STRONG PEOPLE!💪

Ett par bilder från tävlingen!😍💪

Likes

Comments

Då var vi påväg hem efter tävlingar i Borås!💞 Det har gått jätte bra men två rivningar i varje klass, men är
väldigt nöjd ändå!
💞

Hade Gött Haj
💘

STAY STRONG
💞💞💪💪

Likes

Comments

Nu har jag slutat skolan! Och ska hem och ska rida en liten sväng! På Söndag så bär det av till tävling i Borås! Ska försöka uppdatera mer då!❄️

Hade gött haj!
❄️

STAY STRONG

Likes

Comments

Nu är det Måndag igen! Snön har redan kommit och blåsten är här!☃️ Men det är inget som står mig! Igår så fyllde jag år! Och fick en massa roligt t.ex. en Fleecetröja och en vinterjacka till stallet!

Jag ska försöka och uppdatera mer på bloggen! Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva, ni får gärna kommentera det här nedan för eller skriva till mig via mail!
☃️

Men ha det så bra så hörs vi snart!

STAY STRONG
💪

Likes

Comments