Hur hanterar man en tvååring när hela världen går under för honom? Jag är fullkomligt matt nu efter 3 timmar med båda barnen...

Började med en stund vid sandlådan o sen in för lite harmoniskt bullbak... trodde jag ja.... i början var allt frid o fröjd men sen bröt den minste ihop o samtidigt ville Malte hjälpa till med precis allt, kavla, dela, smöra, pensla o såklart smaka!!! Jag blev tokstressad o helt knäpp i huvudet o nu vill jag bara lägga mig helt ensam i ett varmt bad o blunda.
Efter A kom hem rasade Maltes värld samman, han skrek o grät för vi vet inte vad o minsta lilla fel man söger eller gör skapar ännu mer katastrof. Ge mig styrka just nu!!

Tur dom är världens sötaste, våra egna som grodor<3

Fick iaf bild på vår fina stund vid bakningen:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tvåbarnslivet....Halleluja!!! De tuggar på kan man säga! Nu är lillgrodan två månader till helgen och det är först nu man börjar få in tekniken med två barn på dagarna. Kvällarna hade jag aldrig löst ensam ännu men de kommer väl de oxå!

Lämna o hämta på dagis, 5 timmar är inte många timmar, känns som jag går hem o vänder typ. Ändå vill man hinna med så mycket som möjligt plus gosa med bebis under dessa få timmar:) idag har vi hunnit handla, babymassage, planterat blommor, förberett för bullbak o gjort smoothie som brorsan ska få när vi hämtar han om en stund. Just nu, matning av barn sen nerpackning i vagnen o ner mot dagis:)

Sen, bullbak med den store :) (håller tummarna att vi klarar oss utan trotsutbrott)

Lite Nackträning har vi minsann oxå hunnit med idag<3

Likes

Comments

Redan vecka 32?!?! Känner mig inte alls redo för detta samtidigt som jag känner mig så klar med o vara gravid som det bara går!

Idag lämnade jag grodan på dagis vid kl 09 sen slocknade jag på två sekunder i soffan efter ett tappert försök till plugg. Vaknade två timmar senare o va såklart tvungen att ta tag i livet! Blev plugg o ett prov, har hamnat en hel del efter nu pga tröttheten som alltod tar över så har fått skjuta på kursen lite. Målet är iaf att bli klar innan mini tittar ut...


Nu ska jag förbereda mig inför hämtning men först ska jag snabbt förbi Ica och hämta ut vår matkasse som vi helt missade att hämta i måndags:)

Likes

Comments

Jo men jag kanske ska göra ett försök till med skrivandet, det är ju trots allt väldigt roligt att gå tillbaka o läsa om vad jag exempelvis gjorde för ett år sedan:)

8/12 var senast jag skrev ngt, dagen jag plussade för andra gången. Malte blir alltså storebror till en liten grabb i början av augusti om allt går som det ska! Det har vart en tuff graviditet med mycket illamående de 4 första månaderna sedan kom en extrem trötthet som har gjort att jag sovit större delen av min lediga tid fram till maj då jag blev sjukskriven 50% vilket funkade helt okej ett tag men sen blev de en 100% sjukskrivning från mitten av maj och förmodligen löper den tiden ut.

Brist på järn och B12 blev domen och efter lite påfyllning av det så har de blivit lite bättre. Malte går på dagis mellan 9-15 vilket gör att jag hinner vila och plugga under de timmarna och ändå ha energi över för lek o bus när han är hämtad!

Annars håller vi på med altanbygge för tillfället, eller Andreas gör det och jag tar hand om lilleman. Ett tips till alla som går i husbyggartankar, skaffa inte barn, bygg hus, bygg altan, anlägg gräsmattan och bli gravid på nytt samtidigt, man lever som en ensamstående och energin är i botten....
Men snaaaart kan vi sitta där i kvällssolen och njuta! Så bit ihop, bit ihop!!!

Vår andra lille gosse<3

Likes

Comments

HJär sitter jag på jobbet, söndag kväll och inget att göra.... har suttit och sorterat bilder hela kvällen så nu ligger allt efter månad i mappar, näsdta steg är att framkalla. Inatt hade vi en katastrof natt om man får säga så, vet inte hur tidigt lilleman vaknade, tror det var ca 01,15 sen kunde han verkligen inte somna om utan låg och snurrade och snurrade som bara den ända fram till kl. 05 nånting.... alltså tackar gudarna för att jag har världens bästa sambo som klev upp med malte kl 08,30 när han vaknade så jag kunde få sova vidare!

Hoppas på en bättre na´tt inatt!

Imon är jag ledig igen, så skönt! då blir det målning av maltes julklapp, ett IKEA kök såklart sen ska vi förhoppningsvis få tag på en julgran är planen:)

Nääää, back to work!

Likes

Comments

Äntligen fredag o äntligen på väg hem från jobbet! Tog en sväng på stan när jag slutat förlåt hitta ngt att han på mig under morgondagens julbord, vet inte om jag lyckades.. fick med en blus och ett par byxor iaf så får testa när jag kommer hem! Sen blev de en skjorta till grodan oxå:)

Nu blir de hem o förbereda en massa inför imorgon, ska bli kul med lite folk hemma😃 städning, bakning och matlagning står på schemat. Ska även försöka trycka in färgning av fransar o bryn, idoltittande och paketinslagning, vi går se vad som hinns med:P

Likes

Comments

Uppe med tuppen för snart bär de iväg mot jobbet igen, två dagar kvar till två dagars ledighet!
Denna veckan har gått i 110! I måndags va en ledig dag, då packade jag ner lilleman o tog tåget in till stan för lite shopping, fick bland annat med mig ett USB minne så jag kunde föra över alla 7000 bilder som jag har samlat på mig under de senaste året. Så de va min sysselsättning under kvällen, samtidigt som jag lagade lite käk o bakade julgodis.
Natten till tisdag var en katastrofnatt, Malte hade svårt o somna om efter han kom upp till oss vid 01 så vid 04.15 gav jag upp o la mig på soffan, fick iaf 30 min. Hela dagen blev en zombie-dag!

Igår hade vi en värderingsman på besök, ska bli spännande o se vad domen blir. Sen va de matlagning, grindmontering, badning och sövning av barn (nattningen tar aaaaas lång tid nu) sen landade jag i soffan för o börja på med framkallning av bilder medan A slet i köket i för lördagens julbord:)

Nu, stress till tåget!

Likes

Comments

....sen e jag ledig en dag igen.. jobbdagarna är sega som tusan o ledigdagarna går så jäkla snabbt! Veckan som kommer jobbar jag iaf dag, 7-15, så det är ju ett stort plus! Har gjort ett veckoschema med saker som ska hinnas med under veckan, allt görs när lilleman somnat efter kl 19 för att missa så lite tid som möjligt. Ska bland annat baka lussebullar, framkalla bilder, beställa fotokalendrar, städa båda våningar och baka lite julgodis. På lördag är det årliga julbordet hemma hos oss så de e mycket som ska fixas o förberedas:)

Nu sitter jag på tåget på väg från jobb, ska bara hem och vända i princip för imon kl 07 ska jag vara på plats igen så inte många timmars sömn här inte..

Sötgrodan vid frukosten:)

Likes

Comments

Äntligen har vi börjat få upp lite på väggarna!! Blir mer ombonat såhär:) nu blir de bönderna på play!

Likes

Comments

Som jag längtat efter denna dagen, hela veckan har jag sett fram emot fredag, min enda lediga dag! Idag har jag o lilleman vart ute i skogen på äventyr medan pappan snickrat ihop en provisorisk trappa till groventren:)
Nu sitter jag på Ikeas parkering med en sovande Malte bredvid mig, A är inne o köper matta till sovrummet, så jäkla snyggt kommer de bli. Sen styr kosan mot simhallen, blir plask för oss i eftermiddag, en riktig familjedag<3

Postersarna som vi beställde förra veckan har kommit så de blir inramning och placering av dem ikväll, lussebullsbak och idolmys, perfekt fredag! Imon väntar kvällsjobb igen...

Tre tavlor har vi fått upp än så länge:)

Likes

Comments