Header

Idag var det blåsigt så vi passade på att åka till någonstans i Pula. Det fanns nämligen ett Colosseum där. Väldigt mäktigt, dock så skulle det vara någon konsert där inne så det var inte jättefint när man skulle ta bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår bra. Den här dagen var precis som gårdagen. Inget att fota egentligen. Här är lite "outfit" bilder från Bad Gastein. Ser ni vilken otrolig utsikt. Så fint men också så blåsigt därför var svårt att få bra bilder när håret bara flyger åt alla håll.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag och min familj bara legat och pressat i solen vid klipporna. Älskar verkligen värmen men framförallt solen. När klockan blev sju gick vi upp till rummen för att äta på en resturang i området. Puss

Likes

Comments

Bild från Bad Gastien

Äntligen framme i Kroatien! Vi är i ett resort lite utanför Pula. Det är varmt och fuktigt här. Vi kom hit vid 8 på kvällen men efter en lång tid i bilen var vi bara sugna på att bada så vi ställde in sakerna i rummen och gick direkt ner till vattnet för ett kvällsdopp. Nu ska vi packa upp lite och försöka sova så vi kommer upp tidigt imorgonbitti.

Likes

Comments

Efter frukosten checkade vi ut från hotellet. Åkte till Bad Gastien för att bada men som ni ser på bilderna blev det ändrade planer. Vi såg istället massor med gondoler som åkte upp högt upp i bergen så vi valde det före badhuset.

Det var verkligen så fint däruppe dock blev jag lite besviken då det inte fanns lite snö på det berget vi åkte upp till. Under vintern så är det ju en skidort och med tanke på hur högt upp det var så tänkte jag det skulle vara kallt men det var behaglig temperatur för att ha bara ben som tur var då jag inte hade med mig extra kläder dit upp.

Likes

Comments

Godmorgon! Just nu sitter vi på frukosten. Vi ska ner till bad gastein idag för att kolla där innan vi åker vidare till Kroatien.

Men igår när vi kom till hotellet checkade vi in och gick till ett naturbad och solade. När jag tänker på Österrike tänker jag inte på värme men nu under sommaren här är det 33°. Jag låg och pressade med en keps för ögonen.

Likes

Comments

Imorse kom vi fram till Österrike. Vi har bokat rum men då var det förtidigt att checka in så istället åkte vi till staden Salzburg där vi spenderade vår förmiddag. Vi åt frukost på donken och använde deras internet, hahah. Gick runt och kollade i staden. Eftersom det är söndag var det inte många affärer som var öppna men caféer fans det.

Likes

Comments

Tyskland, Hanstedt stannade vi för att äta middag. Vi hittade en jätteliten by där det fanns en resturang. Den hette Grillhus Zum Hirsch'n. Det var lite svårt att beställa då allt stod på tyska men man fick peka på något i menyn och hoppas på det bästa. Hade tur och blev väldigt nöjd med middagen.

Likes

Comments

Nästa stopp idag var i Danmark, Köpenhamn. Vi åt jättegoda hamburgare med några side dishes så som pommes och kycklingvingar. Restaurangen hette Cock's & Cows. Efteråt gick vi till Nyhavn för att fota de färgglada husen.

Likes

Comments

Hejsan! Tidigt på morgonen tog vi bilen på resa till framförallt Kroatien men ska stannade på lite olika ställen. På förmiddagen stannade vi i Malmö för att köpa skal till min systers mobil. Det var ett superstort köpcentrum vid namn Emporia. Hann dock inte köpa något då pappa var ivrig på att köra vidare.

Likes

Comments