Det är torsdag den 8 februari och klockan är 19:04. Jag har nyss käkat middag efter ett skönt gympass med både styrka och cardio, nu på sistonde har jag försökt att få in lite mer cardio för att jag vill minska mängden fett i min kropp så att man ska kunna se musklerna mer. Hursomhelst så var det inte gym jag ville prata om utan årstiden vinter.... Jag personligen ogillar starkt vintern och tycker den borde ta slut nu i februari det räcker! Kan verkligen inte vänta till sol, värme, sommarlov, sommarkvällar och tom att bada i det kalla havet saknar jag! Jag är en sån som har miljoner med bikinis men köper ändå nya varje år jag menar det blir ju nytt mode och en gul off-shoulder bikini kanske inte är inne nästa år, såklart kan man ju använda dom ändå men jag vet inte jag älskar verkligen att köp nya bikinis!

Jag gillar verkligen att blogga och att skriva och det känns ändå lite skönt att typ ingen läser för då kan jag skriva massa konstiga grejer som finns kvar så att jag kan läsa om något år men samtidigt så vore det ju kul att ha några följare, men man är ju inte kenza eller bianca liksom ;) Nu ska jag ta mig en dusch och bara chilla jag är grymt taggad på fredag imorrn det ska verkligen bli skönt. Nästa vecka är det alla hjärtans dag också och den ska jag spendera med några nära vänner från klassen, vi lär äta middag och på kvällen är det en hockeymatch som vi ska gå på. Jag hoppas och tror att det blir en bra dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dessa är fyra av mina favoriter från märket ideal of sweden. De säljer mobil tillbehör och några grejer för dator men främst mobil skal, jag har med tre av mina favoriter bland skal för att de är så j*vla snygga!! Dock så är priset lite för högt för min skull... den fjärde produkten som jag vill lyfta fram är en powerbank i en skitsnygg vit marmor färg, det är väldigt behövande med powerbank och blir trevligare att ta fram den om man är nöjd med hur den ser ut!
Här är en länk till hemsidan ta gärna en kik för dom har så snygga produkter! https://advrl.com/499/45235/d-c

  • 25 Readers

Likes

Comments

Hejsan, idag vaknade jag med en rejäl förkylning och bestämde mig för att logga in på min gamla blogg. Det ledde mig hit så nu ligger jag här i min säng och skriver ett blogginlägg. Tänkte att det kan vara lite kul att blogga och så nu i denna mörka period👍 Jag är jätte taggad på jul kan verkligen inte vänta! Vill bara börja sätta upp julpynt nu och julgranen!

Jag och min pappa ska pka till Uppsala efter nyår så det ser jag fram emot väldigt mycket också. Speciellt att få shoppa loss på zara, käka på Phils burger, hotellfrukost och det finns säkert fler bra saker i Uppsala.

Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg för det har inte kommit upp något på flera år och jag är lite sugen på att starta igen men jag kommer nog ta bort dom flesta av dom gamla inläggen cringear sönder när jag läser dom :/ Hoppas ni alla har en bra dag! Kram från mig.

Likes

Comments

Dagen är påväg mot sitt slut och klockan är 20 över 11. Det har varit en helt normal tråkig måndag som vi alla hatar och jag har inte gjort något speciellt förutom att min familj for och åt middag hos min morfar och firade hans födelsedag i efterskott.

Juste idag lärde jag mig också att stå på huvet alltså som att stå på händer fast man nuddar med huvudet i marken;) lite fusk nästan men det är lättare.

Nu måste jag gå och sova så att jag orkar med skolan imorrn, ha de bra💗

Likes

Comments