Vill även du ha en underbar höst?


Början av hösten är oftast helt magisk men nu när de flesta bladen börjar försvinna och dagarna blir kallare och mörkare så är det viktigt att hålla glöden och ditt positiva mindset uppe. Därför vill jag dela med mig av mina guldkorn som förgyller min höst.

Bli inte en av de där eskimåerna som så fort det bli kallt ute slutar hitta på roliga saker och endast stannar hemma och väntar på att sommaren ska komma snart igen ;) Köp en varm stickad tröja och ut och hitta på saker!


Så nu till mina bästa TIPS för en roligare höst!1. Hitta på roliga saker med dina vänner.

Jag har nyligen hittat en super bra tjänst som heter ABUNDO. Det fungerar som Netflix fast med upplevelser HUR BRA!? Medlemskapet ger dig nya upplevelser i Stockholm & Göteborg. Så istället för att ligga hemma i soffan kan man gå och se påkostade evenemang i världsklass och roliga föreställningar. För endast 290 kr per månad får du tillgång till över 150 scener inom konsert, teater, film, musikal opera och konst. Allt bara ett klick bort. Alla biljetter ingår i ditt abonnemang OCH med min kod www.abundolive.se/emmeli får ni testa hela deras utbud helt GRATIS I EN MÅNAD!! (gäller tom 10-nov).2. Fynda second hand

Med en ny årstid kommer oftast nya trender. Just nu kan vi se mycket 60-70 tal på våra gator. En super rolig dag kan vara ett secondhand varv på några bra butiker. Det är verkligen hur kul som helst! Några av mina favorit affärer i Stockholm är Arkivet, Camillas kläder & röda korset. För inredning rekommenderar jag en tur på Södemalm. Här finns hur mycket roligt som helst att kika på och secondhandbutiker i överflöd. Just nu letar jag en stor maffig guldspegel så hoppas på att hitta den snart!


3. Skäm bort dig med en ansiktsbehandling

Under hösten blir luften kallare och huden torrare. För att lyxa till vardagen rekommenderar jag varmt en ansiktsbehandling. Tjejerna på Mima Clinic hjälpte mig förra veckan med Dermapen och Botox. De är verkligen hur duktiga som helst. Kika in dem på IG @mimaclinics

KOD: EMMELI GER 20% RABATT

En hemmakur som är rolig att testa är denna djuprengörande och detoxande mask med rasullera. Blanda ihop nedan och låt verka i 10min skölj sedan bort med ljummet vatten.

1 msk Rasullera (pulver)

1 1/2 msk vatten

1/2 msk Honung4. Bikram yoga

Den varma studion på 40 grader gör verkligen underverk. Jag älskar Yoga och för mig är detta det ultimata sättet att koppla av och samtidigt få en bra träning och en känsa av att jag är på en tropisk ö. Värmen i studion är helt underbar och speciellt nu när det börjar bli kallare ute.


5. Inred för en kallare årstid och mer mysfaktor

Köp nya plädar som kan vara mysiga och uppdatera hemma. Jag använder alltid mycket ljus denna årstid, älskar Rituals stora doftljus de är magiska. En kopp te, en mysig pyjamas och ett par bekväma tofflor är ett måste när det är höst!


6. Bjud hem till fest

Finns det något bättre än när vänner samlas över en god middag eller kanske bara ett glas vin och brädspel! Det behöver inte vara avancerat utan mitt bästa tips här är att det blir av. Överdriv inte med alldeles för avancerad och svår mat och en dag mitt i veckan kan fungera minst lika bra som en helgdag.

.

7. Gå på roliga föreläsningar & event

Under hösten är arbetslivet i fullgång och alla ska prestera på topp. Vidga dina vyer och kontaktnät genom att besöka föreläsningar och event som intresserar dig. På Facebook finns massor av grupper beroende på var som intresserar dig.


8. Åk på en weekend

Europa är magiskt vackert denna årstid och biljetterna är inte alldeles för dyra. En helg i London eller varför inte Prag. Jag älskar att resa och en stadsresa i oktober/november är verkligen supermysigt.


9 .Gå på bio

Att gå på bio för mig är verkligen hur mysig som helst. Man köper lite snacks och ser en bra film i biomörkret. Stor tumme upp! Känns dessutom som att alla bra filmer oftast kommer runt denna årstid.


10. Fotografera

Hösten är en magisk vacker årstid med alla färger. Passa på att ta fina bilder och njut av varje dag


Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
En resa är verkligen bästa sättet att få guldkant på hösten, vare sig det är weekend eller bort till värmen,.
nouw.com/jossustravelpics
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Jag håller helt med!! 😍
nouw.com/emmeliharila
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Superbra tips ska verkligen kolla in den där appen verkar ju hur bra som helst! 😊
nouw.com/blog_of_foodcraft
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Tack så mycket 😃 den är grym! Typ lite för bra för att vara sann!
nouw.com/emmeliharila
Emma Engström,
Åh vilka fantastiska tips verkligen! <3
nouw.com/emmaengstrom
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Vad roligt att du gillar dem 😊
nouw.com/emmeliharila