Veckans planer!

Hej snyggingar!

Måndag och ny vecka så sjukt att det börjar om hela tiden. Verkligen älskar måndagar det känns som en fräsch start. Denna vecka kommer jag fokusera mycket på att hitta mitt inre kall. Jag har blivit tipsad om Tony Robins podcast den ska tydligen vara grymt motiverande och bra så jag tänkte ge den en chans. Jag motiveras väldigt mycket av att läsa och lyssna på drivna människor. Jag försöker alltid lära mig något nytt varje dag och med hjälp av Storytel och podcast är detta enklare idag än någonsin tidigare.Måndag

Kommer jag vara bänkad på kontoret med ett roligt möten och massor av skrivbordsarbete. På eftermiddagen håller jag en visning. På kvällen tänkte jag köra ett långt yogapass hemma med positiv meditation som avslutning. Längtar!

Tisdag

Börjar morgonen tidigt med lite morgonträning. Denna dag kommer jag arbeta mycket. På kvällen har jag och min älskling date night får se vad vi hittar på för kul! :)

Onsdag

Plåtning av en ny bostad och en hel del arbete från kontoret. Avrundar dagen med kvällsträning och god middag.

Torsdag

På förmiddagen ska jag gå igenom en del roliga samarbeten för bloggen. På eftermiddagen möter jag upp en tjejkompis för en shoppingtur på stan.

Fredag

Dagen kommer bestå av en hel del arbete. Helgen firas in på bästa sätt med middag och trevlig aw.Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Såå fin outfit! 😃
nouw.com/evelinarou
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Tack så mycket! Verkligen älskar hösten. Finns så mycket snygga outfits 😍
nouw.com/emmeliharila