Veckans fokus

Hej hej fina!

Den här veckans fokus kommer vara hälsa! Detta är något jag behöver bli bättre på att påminna mig själv om. I en stressig vardag är det lätt för mig att glömma bort mig själv. Jag slutar äta och ersätter vatten med stora mängder kaffe vilket är galet! Men sant! Jag tränar mycket men är det verkligen hälsa? För mig är ett hälsosamt tillstånd när jag känner mig i balans inifrån och ut.

Jag fick tipset om att fokusera de bra sakerna jag har i mitt liv idag. Att reflektera över vad jag är tacksam för i mitt liv, alla människor som gör mig glad, den positiva energin jag får från mina vänner och familj, att jag är frisk och lever och utvecklas varje dag. Jag lärde mig att bli tacksam och det blev min räddning.Jag hör ganska ofta hur personer som klagar på sitt liv fast de inte har så mycket att klaga på egentligen men de skapar saker att klaga på i sina tankar och detta blir till slut deras verkligen, sorgligt nog. Det gör att de stannar i sin egen utveckling och de enda som förlorar på det är dem själva (och de i närheten såklart). En väldigt tråkig vana som håller i sig om man inte tar tag i sig själv. Det man tänker blir man. Det är otroligt hur stark ditt psyke är. Med rätt tankar kan du leva ditt liv exakt som du vill.

Alla mina val är väldigt viktiga och med rätt hälsosamma balans i livet både mår jag bättre och jag ger mer energi och kärlek till min omgivning.

Min vecka

Måndag

Plåtning av en ny bostad som ska annonseras samt visningar på eftermiddagen. På kvällen kommer jag köra en timme yoga hemma och meditation.

Tisdag

Arbeta från kontoret på GT30 med de bostäder jag har ute just nu. En hel del möten är inbokade denna dag. Mål för dagen är att boka minst 3 bra event inför oktober. Vill gärna hitta mer kul event inom mode och skönhet. Kom gärna med tips!

På kvällen kör jag ett pass yoga och lagar god mat!

Onsdag

Startas dagen tidigt med morgon yoga hemma. På eftermiddagen är det plåtning och så.. :) Kvällen avrundas med pw tillsammans med min tjejkompis.

Torsdag

Möte för bloggen i Västerås gällande ett nytt samarbete, plåtning och sedan kommer jag besöka en av mina äldsta vänner och hennes bebis. På kvällen blir det yoga och ett meditationspass.

Fredag

Arbeta hemifrån med och lagar en god middag till min älskling. Kommer träna hemifrån och bara ta det lugnt.

Gillar

Kommentarer

mayajonsson
mayajonsson,
bra inlägg !!
nouw.com/mayajonsson