Vågar du chansa? ⭐️

Hej!

Den här helgen har varit hur bra som helst! Jag har haft långhelg från torsdag till lördag i min hemstad Luleå.

Jag arbetade hemifrån på torsdag morgon och det var tur att jag tog med mig datorn till flygplatsen då jag var tidig och planet var sent. Sååå typiskt!

Att lämna Stockholm för några dagar offline har verkligen varit underbart. Att få vara med min galna familj har gett mig mycket energi och jag är verkligen tacksam över att ha så fina människor i mitt liv. Jag fick träffa min systers bebis gör första gången. Han var sååååå söt!


Tiden går så fort! Ibland känns det som att det var igår jag flyttade till stockholm även om det var i september 2010. Så galet! Att ta steget och flytta till en ny stad där man inte har ett kontaktnät var ett otroligt stort steg för mig men samtidigt kändes det supernaturligt. Nästan som att det var meningen.

Jag tror att man får chanser i livet som är menade att ta. När det känns helt rätt i magen så litar jag oftast på min intuition och kör. Jag har haft en återkommande dröm senaste månaderna. Jag vaknar i ett hus på stranden i ett varmt land. Jag mår bra! I drömmen öppnar jag dubbeldörrarna till altanen och jag hör hur vågorna från vattnet brusar. Jag kliver ut på verandan och fortsätter neråt mot vattnet. Det är soligt och jag ler. Får se om drömmen blir verklighet snart.


På torsdagen när jag landat i Luleå var jag supersnabbt ute på parkeringen och mötte upp min mamma som hämtade mig. Vi åkte raka vägen hem för en trevlig middag med familjen. Efter några glas vin och massor av catch-up hade klockan sprungit iväg och det var dags att sova.

På fredagen lyxade jag och mamma till det med hotellfrukost och shopping. Jag köpte en supersnygg “päls” från Gina Tricot för endast 299 kr. Detta är redan en av mina favorit tröjor. Så skön och snygg! Passar utmärkt som både jacka och tröja! Passa på att köp den den kommer garanterat ta slut snabbt! Finns i beige, ljusrosa och svart. Jag köpte den beiga.

På kvällen firade vi att min bror fyllt år! Vi besökte ett ställe som hette Alcatraz här finns verkligen allt! Shuffelboard, biljard, bowling Escape room och mycket mycket mer! Överlag blev det en mycket lyckad kväll som avrundades med sen middag hemma hos min syster Johanna och hennes kille Per.

På lördagen var det grått ute så vi passade på att bara mysa framför en film och tog det väldigt lugnt. Så skönt att ta tillvara på dagen och ladda batterierna på riktigt. Kommer typ inte ihåg sist jag såg en hel film. Så galet!

Det är något speciellt med att umgås med dem som känner dig utan och innan, de vet exakt vem du är och accepterar och gillar alla galna sidor. Det är kärlek det!

Gillar

Kommentarer