Styla rätt inför din bostadsförsäljning ⭐️

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Igår var en super härlig dag. Jag började dagen med arbete från nya kontoret. Jag hade ett riktigt roligt möte med en kund där vi gick igenom de sista detaljerna av hans renovering. Ser verkligen fram emot att se slutresultatet!

Underbara Stylingbolaget kommer sätta sin sista tuch på projektet med dess fina inredning. Älskar när stylingfirman kommer in i slutskedet och knyter den röda tråden.

Ett av mina bästa tips när du ska sälja din bostad är att ta in professionell hjälp vad gäller styling. Bilderna är a och o!!!


Ingen bor som man gör på Hemnet!! Alla piffar och fixar inför sin försäljning skillnaden om du tar in proffs är att det blir rätt från start. De får rummen att se större ut med en mysig känsla. Möblerna är uppdaterade och inredningen anpassas mot din specifika målgrupp.

Om du ska styla själv är detta mina bästa tips

1. Fundera vem kommer köpa din fina bostad? Är det ett par en tonåring eller kanske en pensionär? Anpassa stylingen där efter.

2. Inred med max tre färger

3. Satsa på lyxiga detaljer. En fin lampa kan lyfta ett helt rum. Jag älskar Floslampan som ger en pampig känsla. Är även helt kär i fina ljusstakar!

4. Mycket grönt! Köp snittblommor och mycket växter inför fotograferingen det ger ett ombonat och fint intryck.

1. NORDAL SPEGEL (EXTRAPRIS) Köp här

2. FLOS TAKLAMPA (EXTRAPRIS) Köp här

3. KLONG LJUSSTAKE GLORIA Köp här

4. VÄGG LAMPS HOUSE DOCTOR (EXTRAPRIS) Köp här

Gillar

Kommentarer