Smått & gott från min helg 💋

Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Det är vääälldigt länge sedan jag har haft en lugn helg utan planer och massor av måsten. Att äntligen få en lugn helg kändes underbart för mig. Det har varit superskönt att bara ta dagen som den kommer och göra exakt det man känner för. Helt magiskt haha :)


På lördagen unnade jag mig en mysig lördagsfika på Kungsholmen med min bestie. Vi testade ett nytt ställe på Hantverkargatan. De hade supergod gröt med varmt skummad mjölk och jättegott kaffe!

Fick jättemånga komplimanger på stan för min outfit. Verkligen älskar att använda denim när jag är ledig. Som ni vet arbetar jag som fastighetsmäklare vilket innebär att jag till vardag aldrig kan ha just det. Känns lite extra ledigt att få styla till allt med en fin rosett i stark röd färg 🌶

På söndag kväll åkte jag och min älskling och besökte hans syster som precis har fått barn. Hur söt är inte deras lilla prins!!? ❤️❤️❤️

Vi hade en mysig familjedag med massor av skratt som avrundades med Bio! Om ni inte sett mission impossible ännu så se den!! Superspännande från första sekund till slut!!

Mina batterier är laddade till 100% och jag är redo för en fartfylld vecka på jobbet.

Trevlig kväll! ⭐️

Gillar

Kommentarer