Samarbete

Hej hej!

Lördagen inleddes på bästa sätt med sovmorgon och stor frukost. Verkligen älskar att mysa hemma med min älskling på helgen. Just nu bor jag och min kille hos hans bror i väntan på vår nya bostad i stan ska bli klar. Vi har köpt en jätte fin 3a i ett nytt projekt på Gärdet/Östermalm. Längtar verkligen tills vi ska få flytta in och skapa vårt eget hem. Jag trivs superbra att bo ute på landet och det känns som en skön kontrast mot den annars stressiga vardagen i city.Vid lunch passade jag på att åka till Täby för att träffa Micaela Van Aller & Madeleine Snickars grundare av Mima Clinic. De var sprudlande av energi och jag är verkligen glad att meddela att vi har startat ett samarbete. Jag fick testa deras dermapen behandling och botox för tre områden. De är väldigt talangfulla och arbetar noggrant för att uppnå naturliga resultat för skönhetsingrepp. Michaela arbetar idag parallellt med skönhet i Oslo på en av de finaste klinikerna i Norge och Madeleine arbetar i Östersund. De är diplomerade Injektionssjuksköterskor och specialiserade på botox, fillers, prp, belkyra, mesoterapi & medicinsk hudvård.

Ända sedan jag har varit liten har jag haft problem med min hud, jag har haft mycket akne och problem hy. För mig var det väldigt jobbigt att ha finnar, jag sminkade över problemet och det var något jag har mådde väldigt dåligt över. När jag för 3 år sedan besökte en hudläkare fick jag utskrivet medicinen Roaccutan och det hjälpt mig! Idag är jag nästan helt fri från blemmor och akne och då jag kämpar måååånga år med min hud är jag extra noggrann med vem som får hjälpa mig med min hud.

Jag vill ha ett naturligt utseende och efter jag fyllt 30 år så är botox min bästa vän. För mig började det hela med att jag hade migrän och fick tips av en vän att man kan använda botox för att huvudvärken ska försvinna vilket den helt klart gjorde en annan positiv bieffekt var att små rynkor även försvinn. Det är jättebra att börja med botox i tidigt stadie innan man har fått djupa rynkor och jag vill förebygga och hålla ett fräscht, naturligt utseende många år till.6 December händer något riktigt stort! Dessa superentreprenörer är de första att ta in AQUAGOLD Fine touch! För er som brinner för skönhet vet ni att det är en mycket exklusiv behandling som används frekvent av kändisar som Kim Kardashian med flera. Det är det bästa inom hudvård just nu! Aquagold är hudvårdens Chanel och världens första och enda guldpipade anordning med en liten behållare för att hålla vitaminer och botox av ditt val som blir en cocktail med det din hud behöver för att skina. Med denna behandling föryngras cellerna på en djupare nivå och huden lämnas strålande fin med lyster. Tjejerna på Mima Clinic är de första i Sverige med denna behandling!Oavsett vad ni bokar hos Mima Clinic har ni 20% om ni säger kod: Emmeli! tom 2019-01-01. (Undantag Belkyria & Aquagold) Kan vara bra julklapp till någon du tycker om? De har allt från ansiktsbehandling till botox you name it.

Det är sällan de har erbjudanden då de är en premium salong som satsar på kvalitet så kör;)

www.instagram.com/mimaclinics/Gillar

Kommentarer