Positive vibes ❤️✈️

Hej finisar!

Vi har haft några underbara dagar i Alicante! Jag har verkligen stannat upp och jag känner mig väldigt glad över att vi tog oss tid för en weekend. Att leva i nuet med positiva människor är det bästa som finns!

Min pojkväns familj är verkligen såååå roliga! Hans pappa skämtar hela tiden med glimten i ögat och Erica hans fru hakar snabbt på haha! De har haft sitt hus i Alicante många år och har tagit väl hand om oss! De har visat de bästa guldkornen 😊☀️

På morgonen när alla fortfarande sov passade jag på att smyga upp på deras fina takterrass. Här lyssnade jag på lugn musik samtidigt som jag gjorde yoga. Jag är väldigt morgonpigg och älskar det! När jag hörde att de började vakna i huset gick jag ned och åt frukost med alla.

För mig är det väldigt viktigt hur jag börjar min dag. Efter ett bra pass hade jag en lätt känsla i hela kroppen. Visste ni att man kan bestämma sitt eget humör upp till 40% av sina egna tankar!!? Så galet!!

På den här resan har vi umgåtts mycket på stranden och ätit väldigt gott! På stranden spelades bra musik och fram mot kvällen dansade alla salsa och bachata!Den spanska glädjen är något jag absolut tar med mig hem💃🏼❤️ det är sååå roligt för ju mer jag är här så gillar jag Spanien mer och mer!

Igår på kvällen hade vi en underbar middag på vår takterrass. Killarna lagade mat och jag säger bara wow! Det blev värsta goda pastan med gambas och tomatsås!! Vi drack vin, sjöng och skrattade. Jag är så tacksam för att jag får dela så fina minnen med min kille och hans familj!

❤️

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh Alicante är så himla fint! Har varit där för några år sedan och man längtar tillbaka.Härliga bilder du har tagit 😊
nouw.com/sofialissmyr
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Det är verkligen en härlig stad 😊 Det finns lite av allt! <3
nouw.com/emmeliharila
Camila
,
Så fint skrivet Emmeli ❤️
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Tack fina <3 Hoppas du får en jättebra dag!
nouw.com/emmeliharila