Min vecka!

Hej hej fina ni!

För att jag ska prestera på topp och alltid ha koll på vad som är viktigast så skriver jag ned mina mål varje morgon. Jag skriver även ned en "to do" som jag bockar av under dagen. Detta hjälper mig att vara så effektiv som möjligt :)

Här är lite kort och gott från min vecka.


Min vecka

Måndag

Börjar dagen med meditation och arbetar sedan med mäkleriet från kontoret på Östermalm. Kvällen avrundas med visningar och väl hemma så hoppas jag på att jag ska energi kvar för att köra ett träningspass.

Tisdag

Ser verkligen fram emot denna dag! Ska träffa en nära vän till mig som även hon bloggar. Vi ska fota endel outfits och bara umgås, sååå kul!

Onsdag

Plåtning av en fin bostad som stylas av underbara tjejerna på Insyn interiör. Ska bli så roligt att se resultatet. På kvällen piffar jag till mig för Businesspodden awards. En fullspäckad kväll med heta entreprenörer på Hovet i Stockholm.

Torsdag

Börjar dagen med morgonyoga och meditation. Arbetar hemifrån med mina sociala medier och event spanar. Tipsa gärna om du har något roligt events gällande mode, skönhet eller business i Stockholm.

Fredag

På förmiddagen har jag endel jobb att ta tag i gällande mäkleriet. På eftermiddagen och kvällen ser jag fram emot en mysig hemmakväll!

Gillar

Kommentarer