Min helg i bilder!

Hej!!

Hoppas ni har haft en bra helg! För min del har helgen bestått av flytt, flytt och flytt! Hade helt glömt bort hur jobbigt det faktiskt är att flytta.

Jag vaknade tidigt i lördags vid kl 6 och kastade mig upp för att påbörja packande av lådor. På en dag tömde jag och Danilo det mesta och jag är så glad att snart lämna över nycklarna till de nya ägarna.
För att lyxa till det lite i allt kaos tog vi en mysig frukost med färskt bakat bröd, juice och kaffe. Ser sååå fram emot att flytta in i vårt nya hem. Jag har redan nu börjat kika på inredning och snygga detaljer. Längtar!!Söndagen laddade jag batterierna med en lugn skogspromenad efter mina visningar. Känns verkligen bra med en nystart. Ser fram emot vad vintern och hösten kommer ha att erbjuda i år.Känner mig så lycklig över att ha så fina människor i mitt liv. Med positiva människor nära känns allting lätt. Livet är inte alltid perfekt utan det blir vad man gör det till. Så länge man är äkta och ärlig med sig själv så är man en bra bit på vägen.Verkligen älskar den här mysiga stickade tröjan i kombination med ett par snygga denim jeans. Känns avslappnat och är den perfekta söndags outfiten!På kvällen bjöd jag min älskling på en mysig kväll med lite plockmat! Valvakan var på och vi båda blev riktigt förvånade över hur jämt valet var. Kommer bli intressant att se hur Sverige kommer utvecklas framöver. Hoppas och tror på en positiv förändring och ett förbättrat land på sikt. Ha en fin start på veckan.


Gillar

Kommentarer