Måndags outfit!

Hej hej!

Äntligen måndag och jag är redo! Veckan inleddes på bästa sätt med ett mycket bra morgonmöte. Jag verkligen älskar måndagar. Det känns som en nystart och visst var det lite skönt att vintertiden började gälla igår :) För att komma i rätt mindset börjar jag alltid mina dagar med en kort meditation om 5 minuter. Jag tänker på vad jag är tacksam över och sedan fokuserar jag på vad jag vill uppnå under dagen för att komma närmar mitt mål. Jag har alltid tänkt väldigt mycket i filmer och så fort jag får en bra idé spelas det i en färgglad film från flera vinklar och vrår i mitt huvud. Genom att spela upp filmen om och om igen så känns det som att jag är på rätt väg mot mitt mål. Allt blir så nära och det genast känns allt väldigt självklart. Någon som kanske känner igen sig? Eller så är det bara jag?!Verkligen älskar den här outfiten den känns väldigt business casual. Rutiga kavajen är en favorit och kommer från

By Madeleine Birger. Jag kanske är den enda som fortfarande använder pumps men om jag ska vara ärlig så fryser jag sällan om fötterna och då jag endast går mellan min bil och mina möten så blir det sällan långa promenader.


Den klassiska Mulberry väskan är ett superbra köp och jag gillar att lädret bara blir finare med åren. För dig som gillar vintage finns en sida som heter Used by. Här brukar jag hitta många fina plagg samt väskor. Bland annat säljer de just nu en Gucci väska Modell Marmont för 10 000 :- nypris ca 16 000:- Lite sugen men känner att jag har liite för många väskor just nu så ska vänta tills jag vet exakt vilken modell jag vill ha. :)

Outfit

Kavaj - Madeleine By Birger

Tröja - H&M

Byxor - Zara

Skor - Tiger of Sweden

Väska - Mulberry

Glasögon - Hemma fix med pärlor original H&M
Ha en fin dag & glöm inte att jobba mot ditt mål varje dag!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
EmmeliHarila
EmmeliHarila,
Tack fina ❤️
nouw.com/emmeliharila