Måndag & ny vecka

Hej hej finisar!

Den här helgen har varit helt magisk. Som ni vet så har vi flyttat till vår nya bostad på Gärdet. Har hunnit träffa både vänner och familj och det har verkligen gett mig energi för hela veckan. Vi har fortfarande några flyttlådor hemma men jag är glad att vi börjar se ljuset i tunneln. Igår startade vi dagen med en god frukost och sedan besökte vi flera inredningsbutiker. Blev så glad när min babe överraskade mig och följde med till butikerna. Egentligen skulle han jobbat men han ordnade ledigt blev så glad. Vi köpte en ny sänggavel i ljusbeige sammet! Så snygg!! Har ännu inte hittat rätt soffa en hoppas på att hitta den i veckan.Hela helgen har bestått av goda middagar, bruncher och fika. Har njutit till max. Igår var vi på en härlig familjemiddag hemma hos min pappa och hans fru som precis har flyttat till ett nytt hus. Det blev en hel del prat om inredning och fix då även min lillasyster och hennes kille flyttat nyligen. Hahaha så roligt att alla tajmar varandra.Fick några riktigt bra tips som jag absolut kommer ta med mig, bland annat en sida där man kan hyra soffa per månad i väntan på att man får sin soffa då det ofta är långa beställningstider. Väl hemma mös jag ner mig i sängen med en varm kopp choklad och en bra bok.


Veckans planer

Måndag

Nu är det ny vecka och jag är peppad på att mycket kommer hända. Måndag kommer jag träffa en riktigt duktig fotograf för vårt nya projekt, berättar mer sen. På kvällen ska jag ordna en god middag och fortsätta packa upp. Kanske passar på att fålla upp de nya gardinerna som jag hittade i helgen.

Tisdag

Startar dagen med kundmöten och vid lunch ska jag testa ett meditationspass. Kommer bli så kul! På kvällen är jag inbokad jag på Tjejkväll med W. Empowerment.

Onsdag

Utbildning hela dagen tillsammans med Mikale Arndt och gänget. Ska besöka Closers only för en peppande heldag. Alltid roligt och motiverande att gå på säljutbildningar.

Torsdag

Börjar dagen tidigt med ett frukostmöte via Berghs. Kommer lära mig mer om CRM och smarta verktyg alla företagare vill ha! Så roligt att ingå i den bästa skolan för marknadsföring. På eftermiddagen kommer jag träffa tjejerna på Mima clinics för att ta bort mina fillers i läpparna. Längtar!

Fredag

Ser fram emot tjejkväll med mina fina vänner. Tror det blir middag och utgång lite oklart ännu men kul kommer vi ha ;)Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer