Kökstrender 2018

Hej finisar!

Som ni vet älskar jag design och följer trender dagligen. Tänkte jag ska tipsa om de hetaste trenderna vad gäller kök 2018.

Att byta kök är en stor investering och en stor kostnad. Därför är det extra viktigt att du gör din läxa och väljer ett kök som kommet stå sig med åren och fyller de funktioner du tycker är viktiga!

Med den mörka kulören får man en mycket lyxig känsla. Oavsett om du väljer mörkblått eller grått är den mörka tonsättningen för skåpsluckorna en av de hetaste trenderna just nu! De snyggaste köken är oftast de mest stilrena. För skåpsluckorna tycker jag det är snyggast med släta luckor som öppnas och stängs med hjälp av touch funktion. Undvik ett plottrigt kök med utmärkande handtag.

Nästa viktiga detalj är att välja rätt bänkskiva! En av de stora trenderna är att använda samma sten på stänkskyddet och arbetsbänken. Enligt mig är natursten och betong supersnyggt! Det matchar galant till alla kök och är både praktiska och snygga!


Tänk praktiskt, föreställ dig hur du vill arbeta i ditt kök. Rita upp en skiss och fundera noggrant innan du lägger din beställning. Köket är bostadens hjärta och ska hålla länge så när du väl gör denna investering gör allt rätt från start. Om du vill höja lyxfaktorn ytterligare bör du satsa på snygga kranar och bra vitvaror som höjer kvalitén!

Hoppas ni gillar min trendspaning. Kom gärna med frågor om ni håller på att renovera eller om du vill bolla någon rolig renoverings idé!

⭐️

Gillar

Kommentarer