Good vibes

Hej babes!

Startade dagen på bästa sätt med Framgångspoddens senaste avsnitt med Isabella Löwengrip. Hon är en riktigt inspirationskälla och jag är riktigt imponerad över den resan hon gjort och gör. Hon är en bra förebild och jag älskar verkligen att hon tänker stor och aldrig nöjer sig. Tummen upp för alla framgångsrika affärskvinnor där ute som varje dag kämpar för att komma ett steg närmare sin dröm. Vi är bäst!

Att lyssna på podd på vägen till jobbet har för mig blivit en ny favorit syssla. Det finns så mycket intressanta personer att som man kan lära sig mer av. Jag har blivit en riktig poddnörd och lyssnar på allt från En mörk historia, Businesspodden till Alice och Bianca. Jag gillar att effektivisera min tid och då vi just nu bor i Vallentuna i väntan på att vår bostad i stan ska bli klar så tar det ca en timme för mig varje dag till jobbet. Vore därför galet att bara sitta och lyssna på musik och inte lära sig något nytt!!

Om du har något bra tips på pod let me know!
Väl inne i stan har jag arbetat en hel del med nya och pågående projekt. Har varit på några möten och dagen har verkligen sprungit iväg. Just nu har jag funderat väldigt mycket på vad mitt nästa steg ska vara och det känns som att bollen har börjat rulla i en ny spännande riktning. Jag är förväntansfull på vad de närmsta månaderna kommer ha att erbjuda.

Då jag arbetar väldigt mycket näst intill hela tiden så är det väldigt viktigt för mig att ha positiv energi nära mig. Jag presterar absolut bäst när jag mår som bäst. För mig är det viktigt att äta nyttigt, sovra bra och meditera. Jag avskyr dryga och negativa personer som försöker sno min energi. Senaste tiden har jag lärt mig att hantera detta på ett mycket bättre sätt än tidigare genom flera timmars kanske till och med dagars meditation. Deras negativa attityd säger mer om dem än mig och jag vill inte sjunka ned till deras nivå. Jag har varken råd eller lust med detta.

Businesscoachen Mikael Arndt beskrev detta väldigt bra på en av hans senaste föreläsningar. 

"Varje gång du slösar din tid på negativa personer som inte hjälper dig att uppnå dina mål förlorar du pengar, de bokstavligen stjäl de dina stålar. -Micke" Dagen avrundas för mig på bästa sätt med Bio tillsammans med en av mina närmsta vänner! Ska bli så mysigt att köpa popcorn och mysa ned sig i bio-mörkret. Älskar att ha små avstickare mitt i veckan där man träffat människor och hittar på roliga saker. Behöver inte vara dyra grejer en härlig promenad eller bara en fikastund kan verkligen förgylla min dag.. För mig är det viktigt att balansen mellan jobb och privat fungerar.


Ha en fin kväll!

<3


Gillar

Kommentarer