Garderobsrensning och pizza

Hej hej!

Så skönt med en lugnare helg. Igår besökte jag och min kille en av mina äldsta vänner. Vi hade en jättemysig dag med egen bakad pizza på deras terrass och mycket mys med deras lilla bebis.

De har egna äppelträd och vi fick en hel påse äpplen med oss hem 🍎 Så roligt med vänner där allt känns så lätt! Vi tog en promenad ut i ett närliggande naturreservat och pratade och skrattade massor. Deras hund Maya är en riktig superdog! Hon hoppade ut från bryggan helt orädd hur söt!! 👇🏻


På bilden kan ni se jackan som jag köpte från Camillas kläder på Kungsholmen. Älskar att fynda bra secondhand. Den kostade endast 200 kr och är så snygg! När man köper på detta sätt får man både snygga kläder och bidrar till en bättre värld!

Igår rensade jag min garderob och på måndag ska jag göra en stor inlämning. Kommer lämna mycket till röda korset och hoppas de kommer till bra användning. Mina märkesplagg kommer jag lämna in till Arkivet på Odenplan där man får 40% av försäljningspriset.

När jag rensar min garderob har jag lärt mig att vara skoningslös! Har jag inte använt plagget senaste året då ska det antingen säljas eller skänkas till välgörenhet. På detta sätt bygger jag en bra basgarderob som känns uppdaterad och fräsch.

Jag har tidigare haft väldigt svårt att kasta/ ge bort kläder. Detta har lett till en alldeles för full garderob med saker jag inte använder och generellt en dålig struktur. ​

Att byta in kläder gör att du enkelt kan uppdatera till nya fina plagg utan att lägga massor av pengar. Du skapar helt enkelt en egen klädes-maskin.

Självklart köpet jag även nya plagg men endast om de är utstuderade köp. Jag har dragit ett streck över all spontanshopping då jag med åren märkt att man oftast köpet samma saker som man redan har. Jag gillar att ha en plan när jag går till butiken för att undvika att ha plagg i garderoben med prislapparna kvar!

Ha en jätte fin söndag babes ❤️


Gillar

Kommentarer

asta,
Så vacker du är!
www.astabush.com
EmmeliHarila
EmmeliHarila,