Fredagens hiss eller diss

Hej hej finisar!

Idag är det fredag och helgen är nära!! :D Ikväll kommer jag möta upp ett stort kompisgäng för en trevlig aw, ser verkligen fram emot det. Den här veckan har verkligen sprungit iväg, känns nästan som att det var måndag igår! Tror det känns som att tiden gått så snabbt då jag har jobbat väldigt mycket. I veckan hade jag turen att spontant bli inbjuden till Dagmars stora utförsäljning! De höll till i garaget på Grev Turegatan på mitt kontor. Man kunde hitta fynd med upp till 60% rabatt! För mig blev det endast en snabbtitt då jag inte hittade något jag ville ha. Gillar du utförsäljningar/realisationer? Hiss eller diss?

För min del är de här stora utförsäljningarna en DISS. Alla fina plagg ligger huller om buller och känns direkt inte alls exklusiva utan snarare billiga. Jag gillar när jag åtrår mina nya kläder och inte när de ligger i en stor hög med stressade människor som skyndar för att hitta det sista plagget i rätt storlek. Att fynda är däremot självklart alltid bra så mindre utförsäljningar är tummen upp för mig. Mitt största rea-misstag var ett par Miu Miu skor som jag köpte på rea i Barcelona. Nypris 5 250 :- och på rea endast 1500:- "enda problemet" var att de var en storlek för små så när jag använde dem fick jag otroligt ont i fötterna. Sålde dem på Tradera för samma peng till slut men så onödigt!

Har även du kommit hem med helt fel saker när du har stress shoppat på rea?Jag var absolut en av dem! Därför gör jag idag endast planerade köp. Jag har en lista som jag uppdaterar löpande med vad jag behöver och vad jag vill ha. Det här har hjälpt mig väldigt mycket för att ej köpa fel plagg eller liknande plagg som jag redan. Jag tror alla har plagg de föredrar att köpa, för mig är det byxor!! Jag kan verkligen köpa hur många som helst så galet! Med min lista får jag en mer strukturerad garderob och outfits som jag verkligen vill ha som kan matchas med varandra. Ett superbra tips för en välplanerad garderob är Säker Stil bok läs den!


Gillar

Kommentarer