Fredag & event med Säkerstil

Hej finisar!

Äntligen helg!!! Känns oroligt skönt att det är fredag eftermiddag! Jag har precis kommit in genom dörren hemma och är 100% redo för helg. Den här veckan har varit både rolig och sjukt utmanande! Jag har jobbat väldigt mycket, har haft galna budgivare och sjukt roliga kunder. Idag firade jag en mycket lyckad försäljning med en av mina vänner över en trevlig långlunch på stan. Älskar verkligen att unna mig god mat i gott sällskap. Finns det något bättre? Tror typ inte det!

Igår gästade jag Emilia de Poret och Ebba von Sydows event tillsammans med Säkerstil. De gav riktigt bra tips gällande höstens trender. Vi ser mycket rutiga plagg både på herr och damsidan samt en hel del brända toner. Jag gillar verkligen hösttrenderna för i år. Känns klassiskt och väldigt 70-tal.

Under eventet blev jag snygg i håret med hjälp av fina Dashl. Tack gode gud för att det finns torrschampo. Ni bara måste testa Löwengrips torrschampo det doftar magiskt!

Tack så mycket Säker stil för ett trevligt event och mycket bra tips inför hösten. Ni är super inspirerande och har grymt bra stil! Ser fram emot att mysa in mig i min varma stickade tröja med en ullhalsduk så snart det blir lite kyligare ute. 🍂☺️

Gillar

Kommentarer