Céline blir CELINE

80-talet inspirerar till säsongens mest annorlunda, snygga och coola trender. Några stora trender denna höst är djurmönster, precis som på 80-talet, hel kostym för kvinnor gärna i oversize och det breda och stora skärpet som syntes på Célines visning i Paris för några veckor sedan. .

När vi ändå är inne på Céline. Ingen har väll missat att legendariske designern Hedi Slimane tagit över som chefsdesigner för det franska modehusets första herrkollektion någonsin. Ännu en gång så är han involverad i en ny uppdatering av en ny logga. Han är har tidigare varit med och förnyat det klassiska franska modehuset Dior genom den egna kollektionen Dior Homme. Hedi efterträddes i början av 2007 av Kris van Assche Hedis högra hand sedan många år under framgångarna med Dior Homme samt tiden hos Yves Saint-Laurent. 2002 utnämndes han till International Designer of the Year av CFDA Council of Fashion Designers of America. Han är oroligt begåvad och jag tror han kommer tillföra mycket fina kreationer till Céline.I samband med tillträde av Hedi Slimane meddelar Céline att man tar bort accenten "é" och utökar mellanrummet på bokstäverna för att på så sätt skapa en stilren logga. Inspirationen hämtas från 60-talet då Céline oftast gick som "CELINE" dvs utan "é". CELINE. Jag ser fram emot att följa Celines nya frammarsch!


Är så glad att jag väntat med att investera i en väska från Celiné då jag självklart vi ha en med den nya loggan. Den nuvarande modellen kommer självklart hålla sitt värde och den är hur snygg som helst men då jag vänta så många år kommer jag vänta lite till. Ska bli så roligt att se vad modehuset kommer förnya, jag väntar med spänning.


Gillar

Kommentarer