Byxor för 500 :- eller 1 600 :- ser du skillnaden?

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Jag är väldigt fascinerad över att just vi i lilla Sverige har så otroligt många talangfulla designers. Märken som Filippa K, Tiger of Sweden, whyred, Ivyrevel och Carin Wester pryder min garderob. Jag älskar den skandinaviska enkelheten och elegansen.

I helgen hittade jag en supersnygg outfit av det skandinaviska märket Carin Wester som grundades 2003. Idag förknippas hon under Åhléns flagg och enligt mig har hon verkligen ett öga för design. Idag säljs hennes kollektioner för kvinnor i hela 15 länder. Hon står enligt mig för prisvärt mode med snygg passform och en lekfullhet.På bilder är både blus och byxor från Carin Wester. Busen är väldigt färgglad och kaxig och piggar upp en outfit väldigt enkelt. Knytblusen passar perfekt för att du ska känna dig uppklädd till vardags eller till din festlook.


Carin Wester

Topp Valeria, mönstrad

349:-


Lyx eller budget

Byxorna är klassiska i sin modell med normalhög midja. Byxorna har fickor i sidorna samt knäppning med dragkedja och knapp fram. Byxorna är väldigt lika varandra och jag tycker Carin Westers modell Frieda är ett prisvärt alternativ till Rodebjer's Sini. De har snygg passform och ett bra fall.Jag tycker båda byxorna är otroligt fina och om jag var tvungen att välja hade jag velat ha båda. Den stora skillnaden jag kan se mellan modellerna är materialet. Sini har 63% återvunnen polyester, 32% viskos, 5% elastan och Foder: 55% polyester, 45% viskos. Medan Frieda har 63% polyester, 33% rayon, 4% spandex.Hoppas ni fick endel bra tips! Ha en fin dag och tack för att ni följer mig <3


Gillar

Kommentarer