Bara två dagar tills vi flyttar!!


Jag kan inte förstå att tiden har gått så snabbt. Nu är det endast två dagar kvar tills vi flyttar. Det pirrar i hela magen och jag längtar verkligen. Det kommer bli fantastiskt roligt att bo i stan igen. Igår låg jag och min babe och planerade flytten och det känns jättekul att bli sambo. med just honom. Jag är så otroligt glad och tacksam över att få dela mitt liv med en så fin människa.Kanske lite extra kär nu då vi har så mycket kul att se fram emot. Jag ser fram emot att bjuda hem vänner och familj, hålla middagar och roliga fester. Kunna vara hemma och bara se en film i lugn och ro och självklart inreda en hel del. Min kille är så gullig han har gett mig helt fria händer så jag får göra exakt som jag vill vilket känns fantastiskt bra.

Tror alla tjejer vet exakt vad jag menar ;)Peppad som jag är så har jag redan börjat kolla på massor av inredning. Allt från färger på väggarna till heltäckningsmattor och möbler. Jag har så många bra idéer och det första vi behöver investera i är en ny soffa. Vårt vardagsrum är inte så brett endast ca 3,8 m och ca 4 och därför behöver jag en något mindre soffa som inte är så djup. Jag tror att soffan bör ha mått om ca 250-300 cm lång och 100 cm bred. Ni får gärna komma med bra tips! Jag ser fram emot ett besök på mina favorit inrednings butiker i helgen ska jag besöka Stalands, Room, Habitat och Länna möbler. Jag vill verkligen att det ska bli perfekt så kommer vara mycket noggrann och absolut inte ta första bästa. För mig är det viktigt att soffan är både snygg och skön.


Idag ska jag jobba en hel del på förmiddagen och ikväll blir det en mysig Pw med min bästis. Ska bli så oroligt skönt att komma ut och röra på sig lite grann. Ha en jätte fin dag babes!

Puss och kram

Gillar

Kommentarer