När man börjar komma till insikt själv att ens kropp faktiskt har förändrats. Inte bara märka att kläderna är för stora utan. Att jag verkligen börjar se förändringen när jag kollar på mig själv i spegeln. Det känns så bra!
Det har verkligen blivit stor skillnad på kort tid.
Tänk att de började med en C9 Box. Tänkt vilka fantastisk verktyg den har med sig. Hade nog aldrig fått tummen ur annars om jag inte kört den!
Imorgon ska jag ta ock börja rensa ut min garderob och sälja kläder. Har nog en hel det jag inte längre passar.
Denna vecka har inte alls varit med mig när det gäller träning, kosten har dock gått bra. Det är för få timmar på ett dygn när man jobbar dag nästan hela veckan.
Men redan imorgon så blir det ett indoorpass mitt på dagen innan det är dags att sova några timmar innan natt jobbet.
Fick lite extra pass hos min gammal brukar, så kul!
Så nästa vecka är det 4 nätter sen ledig helg 🙌👌.

Här kommer en för och efter bild. Det har hänt en hel del den senaste månaden.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det en lång dag så tog en välbehövlig sovmorgon. Tänkte mig att Tuva och jag skulle komma ut på en långpromenad om vädret blir bättre. Kallt och regnigt ute.
Åter igen till gårdagen. Min Team ledare från Forever var här igår hela dagen. Jag hade bokat in 3 företagspresentationer och en spakväll. Det var jätte kul och intressant. Så nu kan jag hålla i egna presentationer och spakvällar. Känner mig väldigt pepp!
Tänkte jag skulle sitta ner här någon dag och skriva mig egen presentation och hur jag vill lägga upp en spakväll.

Resten av dagen kommer gå åt till att fixa i stallet och här hemma. Sen har jag ett indoor pass inbokat ikväll 💪💪. Känner mig ännu mer motiverad efter gårdagen.
Jag ska nå mina drömmar och mål. 💎⭐️

Så om någon är intresserad av en företagspresentation eller en spakväll så är det bara att höra av dig! 😃🙏

Likes

Comments

Det här med att gå ner i vikt. Jag har fått höra från några att jag är ju inte så över viktig så jag behöver ju inte gå ner i vikt. Det hel handlar om att jag har de senaste åren lagt på mig lite onödig kilon. Min självkänsla är i bott och gillar inte alls att visa mig i bikini osv. Denna resa handlar både om att jag ska må bättre fysiskt och psykiskt. Att inte trivas i sin kropp påverkar hela ens vardag. Det är inte kul att skämmas över sin kropp och inte vilja visa sig alls.
Knappt hitta kläder när man shoppar för allt sitter tight och korta tröjor.
Längtar efter den dagen jag kan gå in i en klädaffär och välja precis vilket plagg jag vill utan att behöva skämmas och känna mig utkollad även om kanske inte är så.
Om man räknar från börjat körde C9 första gången i Juli så har jag gått ner 7,5kg 💪!
Det är även så kul att folk ser att jag gör resultat 😃👌!

Likes

Comments

Några bilder från Stockholm och supercrossen på tele2arena.

Likes

Comments

Det har varit några intensiva dagar med jobb och annat i vardagen. Iaf åter till C9 har gått bra är inne på 6 dagen nu med ett uppbehåll när vi varit i Stockholm osv. Men har ändå håller vikten ock ätit nyttigt och tränat det jag har hunnit.
Men imorgon så ska det köras på som vanligt och ända in i mål för att sedan börja med F1 nästa Box i ordningen som har inriktning kost. Så träning och kosten står i fokus för att kunna nå mitt mål.
Hittills har jag gått ner -2.8kg började på 75kg. Snart är mitt delmål komma under 70kg uppnått. Känns så bra!
Det kommer ut för och efterbilder senare när det hänt lite mer med kroppen 💪👌.

Likes

Comments

Dag två med C9 är snart över. Vilket innebär att imorgon blir de mat och inte bara proteindryck! I övrigt har det gått bra. Lång promenad med Tuva, det är verkligen bästa träningskompisen!
Passade även på att testa forevers boddy toning idag. Det hjälper huden att dra ihop sig och få bort celluliter. Perfekt när man vill gå ner i vikt.
Ikväll blir det nog en ridtur också. Det är lika bra att köra på när man väl börjat.

Likes

Comments

Nu har jag kört igång första dagen med C9 är så taggad! Ska köra alla F.I.T boxarna. Kommer bli en fantastisk resa mot ett hälsosammare liv!
Kommer att skriva här på bloggen varje dag under dessa 69 dagar och berätta om min resa. Tips på träning och recept.

Likes

Comments

Här kommer en liten presentation om mig. Jag är 23 år och bor tillsammans med min sambo Sebastian i hus. Utanför Skövde.
Jag jobbar som personlig assistent. Är även återförsäljare av forever living.
Jag har även häst och hund som är en stor del i min vardag. Nu har vi även köpt en Cross så ska försöka att ta upp körning igen.
Här på bloggen kommer ni kunna läsa om allt som händer i mitt liv. Men de två främsta ämnena kommer vara träning och mina djur

Likes

Comments

Igår var vi uppe på banan i Falköping och körde. Första gången på 3 år som jag kör på riktigt. Det var så himla kul! Längtar redan tills nästa gång. Det kändes precis som förut. Lite ringrostig men med några timmar till på crossen och mer träning vid sidan av så kommer de bli kanon. Comeback 2017?! Det återstår och se!

Likes

Comments