Vår jul hittills

7D

God jul fina ni! Jag hoppas er jul har varit bra och mysig trots pandemin. Min har faktiskt varit helt underbar än fast julkänslan inte riktigt infunnit sig. Min bästa julklapp blev att M inte var panikledsen som han varit varje kväll senaste månaden och att jag inte ammade en gång under natten. Nappen funkade och nu kan jag äntligen sluta amma trots att jag verkligen älskat det. Få liggamma med en halvsovande bebis är bland det mysigaste jag vet.

Iallafall, vi åt en lunch med mina föräldrar, två bröder och ena brorsans sambo. Det blev lyckat och så mysigt att bara vara närmsta familjen än fast jag saknar att ha som vi brukar. Men det kanske är nu vi skaffar oss nya traditioner?

Något jag verkligen beundrar hos mamma är hur duktig hon är på få till enkla men fina dukningar. Att fixa blommor för bron osv är hon oxå en fena på med allt möjligt som finns runt huset och i skogen. Jag älskade verkligen årets dukning.

Första året som vi firar jul som en riktig liten familj nu när vi har M. Han älskade att få ta bort papper från paketen och skaka på paketsnöret. Sen har har lärt sig att peka så han går runt och pekar nu och då. Verkligen bland det gulligaste som finns blandat med läten till sånt han pekar på.

M fick så himla fina tavlor av min ena bror och sambo. Hon har alltså målat dem själv och jag är mållös. De är så gulliga, fina och att få något så fint som hon gjort är riktigt fint och min favorit av allt vi fått under hela julen. De går nog in på topp tre av alla jag kan minnas.

Både farfars och morfars var förbi och sa god jul och när M skulle sova åkte vi till mina svärföräldrar. Det blev fika, julbord, efterrätt och sedan laxmackor.

Det är en av de mysigaste jularna hittills och på ett sätt gillar jag att vi varit så få, det blir mer kvalitetstid då man annars nästan stressar för att hinna prata med alla. Samtidigt som jag saknar alla och gemenskapen som vi har. Men jag är så tacksam för allt vi har och fått, alla vi har runt om oss och att alla mår så bra de kan. Det blev en lagom jul för M med än fast han var helt trött och slut igårkväll. Mycket intryck och somna borta som han inte gjort på ett bra tag.

#bestofnouw

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Mysigt att ni haft det så bra!! ❤️ Kram!

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

Men omg till och med målat dem själv???? SÅ fina och gud så personligt att veta att dem till och med är handgjorda ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Vad härligt ni hade det!! 😍 och hur mysigt är det inte att han fick riva upp paket och fira julen! ❤️

nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,

Gud så mysigt ni verkar haft, älskar bilden på dig och M ❤️ Häftigt att hon målat dom själv, SÅ himla fina ju!! Kram

nouw.com/linndossing
malinkirstine
malinkirstine,
Så mysigt ni verkar ha haft det <3
nouw.com/malinkirstine
taylorsroom
taylorsroom,

Åh va mysigt! Min lilla har kommit in i en riktig gnällperiod, vet inte vad problemet är riktigt men men så är det med dom små.

nouw.com/taylorsroom
Hilma
Hilma,

Gud vilka härliga bilder! Ni verkar ha haft en mysig jul 😊 Kram! <3

nouw.com/hilma
Enna,

Vilka fina bilder!

sayyeastofashion.blogg.se
Ida,

Men så himla härliga bilder!! Låter som en riktigt mysig jul också 😃

idanilssonphoto.se