PMS-brownie

Mat, Foto

Är det något som är gott är det choklad och speciellt i samband med pms. Jag har till och med ett chokladförråd med min favoritchoklad haha. Den får bara tas av vid speciella tillfällen då jag inte vet var jag kan köpa mer av den. Första gången jag åt den var i Italien och jag köpte med ett gäng hem. Iallafall, då choklad är bland de bästa som finns så är dessa brownies ett måste i frysen när man är sugen. Så enkelt att baka och de blir riktigt kladdiga och goa. Skrolla för receptet ↓.

Ingredienser - 3.5 dl strösocker, 3.75 dl vetemjöl, 1 dl kakao, 1 nypa salt, 2 tsk vaniljsocker, 5 ägg, 2.25 dl neutral olja, 3 dl chokladknappar (jag hackade blockchoklad)

Gör såhär - Börja med att sätta ugnen på 175°C och klä en form 20×20 cm med bakplåtspapper.
Rör ihop alla ingredienser utom chokladknapparna till en slät smet. Häll i formen och strö över chokladknapparna. Grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter. Känn med en sticka – den ska vara liiiite kladdig. Låt svalna innan du skär i rutor. Förvara i kylen. Går jättebra att frysa in.

Gillar

Kommentarer

elinfrost
elinfrost,
Åh men så himla gott!
nouw.com/elinfrost
linneahedberg
linneahedberg,

Nej men gud va gott det där såg ut! Och så himla enkelt och praktiskt att ha i frysen och bara plocka fram vid tillfälle!

nouw.com/linneahedberg
agnesmathilda
agnesmathilda,

Men mmmm så gott!! ❤️

nouw.com/agnesmathilda
saranilsander
saranilsander,
Åh vad gott!🥰
nouw.com/saranilsander
Jovana
Jovana,

Vid PMS förtjänar man allt gott! 😍

nouw.com/jovana
beattriicee
beattriicee,

Alltså som jag längtat!! Tänkte faktiskt på det här om dagen att jag kanske skulle baka brownie men hade inget bra recept! 😍

nouw.com/beattriicee
LouiseEdling
LouiseEdling,
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Men oj, vad gott🙂 !

nouw.com/dreamandcreativity