HUSET ÄR VÅRT OCH FÖRSTA MIDDAGEN

Renovering

Papperna är påskrivna. Pengarna dragits. Och störst av allt, huset är vårt!

När allt var klart och vi gick från mäklaren blev det några glädjeskutt och en puss. Äntligen är vi husägare och det känns så himla bra. Sedan vi blev föräldrar har jag längtat efter hus för jag känner mig så instängd i lägenhet i stan utan att kunna vara ute och bara sitta på bron eller bara vara ute.

Vi åt en snabblunch hemma, packade in det vi behövde i bilen innan vi åkte mot huset och släppte av Olov på jobbet. Jag och Mel hade det mysigt och jag har fotat alla rum så vi har förebilder. Det är en hel del att göra då allt i princip är orört från de byggdes -72. Så vi ska sätta vår egna prägel på det och först ut är badrummet som vi börjar riva på onsdag som det ser ut nu.

Vad tycker ni om vår härliga plastmatta? M tyckte den var spännande med alla färger men jag är inte lika impad

Vi bjöd in närmsta familjen på middag. Det var ett måste från min sida och en första middag alla tillsammans. De enda som saknades var två av våra bröder och en flickvän till min andra bror, annars var alla med. Vi planerade, spånade idéer och bara njöt.

NU - vi har precis lagt första Ikeabeställningen som kommer i mitten av november, jag dricker te och ska ta och krypa ner i soffan innan jag lägger mig. Det har varit en låååång dag då jag varit vaken en gång i timmen sen midnatt tills vi klev upp. Men trots det har det varit en dag som tar sig in på topp 5-listan.

Gillar

Kommentarer

cvidmark
cvidmark,

Grattis!! 😊

nouw.com/cvidmark
madelineingelgard
madelineingelgard,
Elinsofiaa
Elinsofiaa,

Wow vilken härlig känsla! Grattis!!😍

nouw.com/elinsofiaa
ebbabrage
ebbabrage,

Åh vad kul!! GRATTIS ❤️

nouw.com/ebbabrage
Mikaelaturiel
Mikaelaturiel,
Vilken känsla!! TUSEN grattis!!
nouw.com/mikaelaturiel
Danielaelisabet
Danielaelisabet,

Vilken härlig känsla, stort grattis till husköpet 😁

nouw.com/danielaelisabet
artist
artist,

Grattis!!✨

nouw.com/artist
sandrasg
sandrasg,

Grattis till husköpet! Så roligt för er, renovering är så kul men tar massa tid 😂😍 lite hatkärlek till renovering men resultatet är alltid lika roligt och man lär sig så mycket på vägen!

nouw.com/sandrasg
amaliev
amaliev,

Jeg kan kjenne tilbake på den kriblingen selv når man får nøkler og bare står der i et tomt hus som er ditt eget!🤩 Beste følelse når man har ventet lenge🥰

nouw.com/amaliev
MissMinnea
MissMinnea,

Grattis till husköpet, nu börjar ett helt nytt kapitel för er 😊 jag minns själv när vi köpte vårat hus och känslan som det gav, underbart! Hoppas att ni kommer trivs 😊

nouw.com/missminnea