Helgens ettårskalas

7D

I helgen hade vi kalas för vår ettåring. Vi hade förberett en hel del med dekorationer, fika och paket. När vi vaknade i lördags gick vi alla upp och Mel möttes av ballonger, paket och sitt nya kök. Snörena var roligast på paketen och när de väl var öppnade lekte vi i köket och med ballongerna under morgonen.

På förmiddagen efter M sovit kom hans farmor, farfar och farbror förbi. I dessa tider är det enda vi träffar våra föräldrar och ibland syskon, så de var de som fick komma och gratta under dagen. Det var så mysigt att kunna umgås så få och verkligen ta vara på tiden med varandra. Annars blir det lätt att alla kommer samtidigt, man hinner inte prata med alla och det blir stojigt. Nu fick de njuta av tid med M, öppna paket och leka med det han fick.

På eftermiddagen kom min familj förbi och fikade, öppnade paket och lekte. Ännu mer kvalitetstid. Det blev så lyckat och vi hade en riktigt trött kille som inte riktigt kunde komma till ro av alla intryck när han skulle sova men det var inte så konstigt. Han fick sova i vår säng och nu är han inte min lilla bebis längre (än fast han alltid kommer vara det). En ettåring som det är full fart. Min lilla älskling<3

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer