Fredag & nytt i lägenheten

Contains affiliate links
Fredag och så skönt med helg! Jag hade kortdag idag så jag åkte hem, hämtade upp 2 av våra nya vinglas som vi hämtade ut i onsdags då ena var skadat och andra hade en ganska stor bubbla. Så jag mötte upp mamma på stan som oxå slutade tidigt och gick på Cervera för att byta glasen. Och alltså kolla vilka skönheter till vinglas vi börjat smala på! Älskar dem och ni hittar dem HÄR .

Vi beställde dem på rean med presentkort vi hade kvar och jag är mer än nöjd med dem. Tänk myskvällar med vin eller duka upp middagar med dem! Dröm!

Och då Olov fyllde år nyligen fick vi lite till lägenheten, bland annat denna brandsläckare och brandfilt. Har faktiskt inte sett dessa tidigare men bra-att-ha grejer som dessutom blev en inredningsdetalj.

Så jag och mamma gjorde några ärenden. Jag ett riktigt stort som ni kommer få se framöver, sen hittade jag ett par byxor på rea. Jag som skulle spara pengar denna månad, men det behövdes ett par nya! Vi fikade på espresso house och åkte sedan på rusta. Hittade ett par filtar jag ska ha till ett projekt framöver så jag hoppas det blir bra.

Hur har er fredag varit? Några speciella planer för helgen?

NU - fredagsmyset startar med F1 träningen från idag, se Grey's Anatomy innan Modomatchen börjar med poppade popcorn till. Tänkte även tända ljus och mysa ner mig i soffan i O's famn.

Likes

Comments

artibus
artibus,
Finner inga ord för glasen. Jag behöver dom i mitt liv. <3nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Herregid vilka vackra glas, älskar formen på dom! Dom där sk ajag helt kalrt kika in! Planerna för helgen är få, blir att äta gott och se massa film. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Write a comment...
IP: 82.99.3.229