Fotoväggen är äntligen uppe

7D, Home

ÄNTLIGEN!! Ni som följt mig ett tag vet att jag pratat hit och dit om denna fotovägg, men i och med att jag valde egna bilder (som dessutom var riktigt svårt) tog det lite längre tid. Efter att vi fick hem ramarna i måndags och fixade spik igår kunde vi spika upp dem. Så nu kan jag äntligen säga att den är uppe och ingen är nöjdare än mig. Så här kommer före och efter bilder.

Såhär såg det alltså ut innan vi satte upp något och det har känts så naket. Förra veckan tyckte jag rummet kändes så stort och tomt och ville verkligen få klart allt. Det kan ha med att jag börjar boa in mig mer och mer inför minis ankomst, jag vill att allt ska vara städat och var sak ha sin plats, men nu så.

Nu när tavlorna är uppe ser det ut såhär!

Så stor skillnad och jag älskar det. Att sedan ha bilder som ingen annan har exakt likadana är så häftigt, jag har ju en dröm om att sälja egna bilder/posters, men nu har jag iallafall mina egna uppe här hemma. Min favorit är den med luftballongen som jag fotade i Florens. Vi var uppe med tuppen för att fota duomon där och köpte med oss nybakad frukost runt 07 på morgonen och fick se den flyga förbi när vi åt frukosten vid floden. Det var ju helt magiskt.

Nu ska tvrummet hållas rent och städat för hur underbart är inte detta? Och om någon månad kommer vi ha en liten bebis som ligger här bredvid i sitt babynest. Känner jag mig själv kommer bilderna bytas ut eftersom och det lär bli någon bild på han i någon ram.

Cykeltavlan som står på vår byrå har jag oxå fotat och slängde mer eller mindre bara med den i beställningen, men den blev verkligen en fullträff och den delar första platsen med de tavlor jag är mest nöjd med.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Wow, vad snyggt det blev!!
nouw.com/johannagrahn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh wow vad fint det blev! Du fick til det där riktigt snyggt med alla färger och sånt! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,
Men åååh vad fint det blev! 😃 Tycker det är så himla svårt att sätta upp tavlor sådär och få dom att liksom hänga snyggt ihop, men det där blev SÅ BRA! Ska använda det som en mall när jag ska få upp mina tavlor hemma hihi 😊 <3
nouw.com/hilma
Lillymihlte
Lillymihlte,
Omg - så otroligt bra det blev! Jag förstår verkligen att du är nöjd och det ska du verkligen vara också hjärtat, tusan så grym du är!! <3
nouw.com/lillymihlte
celinelidebring
celinelidebring,
Gabicalafell
Gabicalafell,
Wow, vilken fin inredning! 😊
nouw.com/gabicalafell