En lista och mål för februari

7D, Listor

Godmorgon lördag, eller nu är det snarare god förmiddag. Jag vaknade strax innan åtta och startade en brasa på tv:n som jag myste till tills Olov vaknade. Så mysigt och jag fixade sedan frukost som vi åt i sängen. En perfekt start på helgen och den nya månaden. Februari är här och det kan vara sista nya månaden innan jag blir mamma. Hur sjukt är inte det? Känns så märkligt att säga än om jag pratar med magen och säger mamma till mig själv, men då måste han komma i tid för BF är 31/1, så det kan bli april med.

Men denna månad har jag faktiskt några mål och tankar som ska få vara genomgående under månaden, so here we go!

- Köpstopp. Denna månad ska vi spara pengar och inte köpa något åt oss själva. Undantaget är om vi behöver något till mini eller något jag kommer på som behövs till mig inför förlossningen. Trots att jag tycker om att köpa saker som man vill ha (men helst behöver) så älskar jag att spara och se pengar växa.

- Träna på andas. Detta är inför förlossningen och jag har börjat lite smått, men tänker att jag ska försöka göra det varje dag så att tekniken sätter sig ganska bra så det blir lättare trots att man kommer ha smärtsamma värkar.

- Hålla igång mina kvällsrutiner. Jag har köpt ett serum jag ska använda varje kväll, komma ihåg att smörja in mage/bröst och min ansiktsrutin.

- Få klart vagnfilten. Jag har kommit ganska långt nu men jag skulle ändå vilja få klart den denna månad, men speciellt nu när vagnen har kommit som vi ska hämta ut till veckan.

- Njuta. Sista månaderna som gravid och trots alls smärta ska jag njuta till max för jag kommer inte få tillbaka denna tid.

- Äta mer mättande mat. Jag går mest hemma hela dagarna och det är så lätt att småäta eller ta något när man tror att man är sugen. Så det ska bli mer mättande mat och bättre mat, typ omelett till lunch bland annat.

- Mysfrukostar. Alltså kolla ljuset och hur mysigt är det inte att starta dagen antingen i sängen eller soffan med en riktigt mysig och god frukost? Älskar det och nu på slutet har det blivit mer hembakt i form av hälsolimpa och bagels, mums!

- Fixa matlådor. Jag ska försöka fylla frysen med matlådor med köttfärssås, korvstroganoff, biffar osv så jag slipper laga så mycket mat när jag väl har en bebis här hemma.

- Boa in mig. Nu blir det ännu mer fokus på mig och bebis. Att må bra, äta bra och känna att allt är på plats här hemma. Jag blir så stressad nu av att ha grejer framme och när det är stökigt. Jag vill ha allt på sin plats, rensat och organiserat.

#bestofnouw

Gillar