I söndags var jag, Alfons, mamma, moster, Peter ( mosters kille) , morfar, Karin och åt middag på skeppsviksherrgård. Det var riktigt mysigt, fint väder och god mat. Just nu är jag vegan så jag fick egen mat medan dem andra åt från buffén. Jag är jättetaggad på att vara vegan! Har alltid älskat att laga mat men det känns faktiskt mycket roligare att laga nu, man måste tänka lite mer kreativt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Smaksatt vatten är så sjukt gott! Jag älskar att ha apelsin, citron och gurka. Brukar också lägga i några myntablad men jag hade inga hemma. Man kan egentligen ha i vad som helst men det här är en favorit!

Det är så mysigt att ha vattnet i den här stora kanan och sen dricker man det ur en Mason jar mugg!

Likes

Comments

Igår var jag och grillade med Elsa, Ylva, Magnus, Sandra, Anton och Cecilia.
Det var väldigt fint väder så vi var nedanför Baken kyrkan vid vattnet. Vi var där och grillade. En väldigt bra kväll med väldigt bra och fina människor!
Blev en väldigt lyxig frukost hos Ylva, hon fixade smoothie (som blev jättegod!) Jag gillar inte ost men om man har det på degestive eller med marmelad så är det faktiskt gott.

Likes

Comments

Vad kan jag säga än OMFG!!! Det är det sjukaste jag har varit med om! Så jävla bra! ( Ni får ursäkta språket i inlägget:* ) Det här var den bästa konserten någonsin, förns jag får se dem igen förstås;) 

Jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut! När man stod där bland alla människor känndes alllt bra.
 
Innan man gick in till arenan fick man var sitt armband. Det stod på skärmar att det skulle tändas automatiskt, ingen visste vad det riktigt skulle göra. Men efter förbanden ( Aliessa Cara och Birdy, dem va sjukt duktiga) så tändes banden och hela friends arena lyste upp med ett rött ljus sen började Coldplay spela! Det var så jävla mäktigt att se, alla började skrika! 
Alla som inte var där missade årets konsert. Dem körde fler låtar än vad jag trodde men det är ju bara bra!
Låtarna som dem körde var (skriver dem i ordning)
 
A Head Full Of Stars
Yellow
Every Teardrop Is A Waterfall
The Scientist
Birds
Paradise
Always In My Head
Magic
Everglow
Clocks
Charlie Brown
Hymn For The Weekend
Fix You
Viva La Vida Adventure Of A Lifetime
In my Place
Dont Panic
God Put A Smile Upon Your Face
Amazing Day
A Sky Full Of Stars

Likes

Comments

Hittade en super gullig häslobutik i Stockholm! Dem hade massor av roliga produkter, chia knäckebröd, svartbönpasta, chocklad och mycket mer! Köpte chokladen som var verkligen supergod! Önskar att Umeå kunde vara lite roligare och ha sånna här affärer! 

​Märker nu att jag tog kort på chokladen från fel håll men whatever de är sånt som händer ibland!

Likes

Comments

​Köpte den här otroligt snygga jackan och tröjan i Stockholm! Jag har velat ha en bomber jacka så länge och nu har jag äntligen köpt en! Asså denna tröja, jag älskar den! Chocker bandet är så snyggt, den påminner lite om posh tröjan! Har blivit så kär i sånna här tröjor! 

Båda tröjorna köpte jag på bikbok<3

Likes

Comments