Nya grejer

Lite skillnad , den lilla är den "vanliga" storleken på parfym flaskorna från alyssa ashley . Asså skillnaden är så brutal !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var dags att mitt rum äntligen fick en makeover . Nu har jag äntligen plats för alla kläder , känns så skönt att slippa ha Ikea kassar med kläder i hela rummet . Fixade även en Emelie version av en skohylla ;)

Likes

Comments

Varit lite borta då jag haft personliga saker att ta itu med .
Men igår blev det iallafall ett träningspass och en fika med finaste Malin ❤️

Idag har man precis kört ett till träningspass så nu vill jag verkligen vila en stund .
Kram

Likes

Comments

Igår körde jag och Malin första träningspasset . Skrev aldrig igår då jag var heeeelt utslagen , somnade till och med vid åtta igår kväll ...

Vi hade båda kollat in träningspasset kvällen innan , vi båda var ju så korkade och tänkte de ser ju inte ut som att det kommer va allt för jobbigt .. Fyfan säger jag bara !
Vi höll på att dö , i dessa träningspass ska man ju ha en så kallad "aktiv vila" det funkade bra i början men efter halva träningspasset kunde vi knappt röra oss längre . Ja jag har väldigt dålig kondis ..

Nu har vi faktiskt ett nytt mål , detta mål är att vi ska klara hela träningspasset galant ! det är vårat delmål men mitt slutmål är att väga 60 kg och att ha en ganska vältränad kropp och relativt platt mage .

Här är mina startbilder så ser min kropp ut nu och ja jag slappnar av på bilderna 😊

Som ni ser ja jag har faktiskt väldigt mycket lårmuskler , dem har jag efter att ha gått i brottning från när jag var 6 år gammal tills jag var 17 . När jag var 17 år skadade jag min rygg och därifrån gick det utför !
För ett år sedan vägde jag 100 kg och har nu gått ner till 68 kg . Men jag har fortfarande lite mage kvar då jag ej tränade under min viktnedgång och ja jag ångrar det nu lite i efterhand . Men bättre sent än aldrig eller hur ?

Nu ska jag vila lite , tjejen med värsta träningsvärken här !👍🏼
Ha en bra lördag
Kram ❤️

Likes

Comments