Hallå igen!

När jag slutade jobba i fredags så kom det lite folk till oss och vi hade partaj, men redan vid 1 så gick vi och la oss för vart så himla trött. Så på lördagen så blev det ju den populära bakismaten, sen så hände det inte så mycket, tog det bara lugnt. Så nu har jag precis kommit ut från duschen och har skärt upp gurka med morötter som ska dippas till någon bra film snart hade jag tänkt, ska bara gå igenom den eviga kampen om att hitta en film också....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag tänker nog många, ledighet och ta det lugnt men själv så ska jag snart börja röra mig mot jobbet, så har precis gjort klart håret och ska snart gå köpa middag eftersom jag jobbar till 20.00 sen blir det kanske partaj ikväll men det får vi helt enkelt se då, annars så har det inte hänt så himla mycket sen imorse, har gjort iordning tvätt och plockat undan och så bara.

Likes

Comments

Har nästan precis kommit hem från stan, har inhandlat boxar som man kan ha till smink och mina borstar och har samtidigt varit på bolaget för imorgon så hoppas jag på lite party, men jobbar till klockan 20:00 så kommer dock få göra håret klart redan på dagen eftersom det tar längst tid. Har nu precis gjort iordning potatisbullar som jag ska käka och sen slå på och se ung och bortskämd. Sen väntas hushållssysslor!

Likes

Comments

Klev upp klockan 9 idag och har i princip bara kollat på tv och inte gjort något annat. Hamnade på latsidan så jag gick och köpte lunch och ligger nu i sängen kollar på Dr phil och äter. Sen blir det att ta en dusch och försöka få något gjort eventuellt försöka boka tid till ej grej, men är inte helt säker än!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från stan. Hade ett möte klockan tio sedan så mötte jag upp inger och min lillebror, blev bjuden på lunch sedan så gick vi bara runt och små kollade i affärer. Hittade en hoodie och ett par örhängen. Så just nu lyssnar jag bara på musik och tar det lugnt, väntar på att få påbörja middagen sen senare ikväll får vi helt enkelt se vad som händer! 

extrem bildbrist. 

Likes

Comments

1. Frottera helst aldrig ditt hår med en handduk efter duschen, alltså att man gnuggar handduken i hela håret för det gör så att man sliter bort ytskicktet vilket gör att håret blir risigt och mat och sen blir slitet.

2. Skölj med kallvatten när du avslutar. Det tillsammans med balsamet sluter hårstrået och får igång blodcirkulationen i hårbottnen.

3. Tvätta hårborsten en gång i månaden för att få bort smuts och oljor.

4. Använd ricinolja, för längre och tjockare hår. Finns att köpa på apoteket och beställa var som.

5. Sov på sidenörngott, siden rufsar inte till håret eller skapar en friktion såsom bomull gör.

6. Ät rätt, motionera och ta hand om sig själv kommer också sluta med starkare och friskare hår. 


Likes

Comments

Idag så kom mitt paket, och som ni ser så är det 6 olika läppstift är helt kär i dom, men den skrikrosa kommer nog aldrig användas känns det som. men dom andra är underbara + så luktar dom gott. så nu hoppas jag bara att dom sitter och känns bra. Annars så sitter jag nu bara och lyssnar på musik och har gjort iordning en smoothie med mango, ananas och papaya. Ska senare gå handla för att göra iordning middagen.

Likes

Comments

Nu är dagen äntligen här då jag ska fixa och piffa till mitt hår. Finns inget bättre än ett nytt och fräscht hår. Väntar även på ett paket som eventuellt ska ta och komma idag hoppas jag iallafall! Men ska nu ta och tvär duscha håret och sedan ska mitt hår pyntas

Likes

Comments