Second hand guiden.

Innehåller affiliate-länkar

Igår gjorde jag en story på Instagram där jag bad er tipsa om grymma secondhand butiker online. Fick jättebra respons och gjorde även lite research själv. Här kommer era och mina bästa tips:

Vestiaire Collective

www.vestiairecollective.com

Lyx secondhand! Vi snackar Prada, Gucci, Céline, Acne, Chanel, ni fattar. Jag har suktat efter en baguetteväska (så roligt namn?) från Gucci men det känns som en orimlig "investering :)" i dessa tider.

Erikshjälpen

www.secondhand.se

Bästa Erikshjälpen, så roligt att dom har en e-handel! Rekommenderar verkligen att fynda en snygg skinnjacka eller trenchcoat nu under våren.

Yaytrade

www.yaytrade.com

Yaytrade hade jag missat totalt men jag älskade deras hemsida. Lätt att söka sig fram, schyssta kläder och väldigt bra varumärken!

Tradera

www.tradera.se

Tradera är en sån otrolig succé. Jag har mest handlat Gucci accessoarer och spel till GameCube, världens mest otippade kombination. Sök och buda dig fram till massa underbara fynd. En gång budade jag hem en Filippa K klänning för 139kr. Magiskt!

Asos marketplace

www.marketplace.asos.com

Jag älskar Asos men hade faktiskt ingen aning om deras second hand avdelning. Blev glatt överraskad och hittade skitsnygga jeans för bra priser.

Afound

www.afound.com/sv-se/dam/second-hand/klader

Afound är också en favorit och även där kan du hitta en second hand avdelning.

Usedby

www.usedby.com

Som Tradera fast utan at buda och du behöver inte ha kontakt med säljaren. Väldigt lättsamt och smidigt!

Hoppas ni gillade det här inlägget och blev lite inspirerade att börja shoppa mera second hand. Inspirationsbilderna har jag tagit från Toteme, Vogue och OldCeline.

Gillar

Kommentarer