Hej venner

Jeg håber, at i alle sammen har haft en fantastisk jul og hygget med jeres familier. Det er ved, at være nogen dage siden det var juleaften, men jeg synes alligevel i skal høre om min dag.

Juleaftensdag skete der ikke det store, det var meget ligesom alle andre dage. Da klokken var omkring 17, begyndte jeg at gøre mig klar til, at holde juleaften. Jeg holdte jul med mine forældre, mine brødre, min onkel og min mormor. Vi spiste aftensmad ca. kl. 18:30. Jeg tror at vil fik normalt julemad som and, flæskesteg, sovs og kartofler. Efter vi havde spist os virkelig mætte, sad vi bare og snakkede. Vi blev enige om, at vi først vil danse rundt om juletræet, og bagefter få risalamande.

Efter at havet danset rundt om juletræet, delte vi gaver ud, og pakkede dem op. Efter en times tid, havde vi alle plads til risalamande i vores maver, så vi satte os til bords og spiste igen. I år havde vi to mandler i vores risalamande og jeg var så heldig at få den ene.

Resten af aften sad vi og snakkede og nød hinanden selvskab.

- Emmelie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Heyy allesammen

Jeg har været i København her i weekenden, så jeg tænkte, at jeg ville dele min oplevelse med jer.

Fredag var en meget stille og rolig dag. Jeg var i skole, og efter skole tog jeg til trampolin. Fredag aften sad jeg med mine forældre og så vild med dans.

Lørdagen startede ud med, at en af mine gode veninder kom over til mig ved en 10-tiden. Vi tog så ind på fisketorvet hvor vi fik shoppet en masse lækre ting. Da vi så var færdige med at shoppe, tog vi i biografen. I biografen så vi it, som btw er virkelig god (og faktisk ikke særlig skræmmende). Efter at havet hygget en hel del, skulle vi tilbage til Haslev. Resten af Lørdagen skete der ikke det store.

Om søndagen spurgte en anden af mine gode veninder, om jeg vil med til fisketorvet. Så tog jeg først over til hende, også kørte hendes mor os derud. Derhenne gik vi mest bare og osede. Vi blev sultende og valgte, at tage på noget der hedder "pizza house". Det var et sted hvor man kunne få buffet og sådan noget. Efter vi havde spist, tog vi ind på strøget. Der skete ikke rigtig noget på strøget, så vi valgte bare at tage hjem.

Det var sådan ca. min weekend. Håber i har haft en god weekend.

- Emmelie ;))


Likes

Comments

Heyy folkens:))

Jeg tænkte at jeg skulle starte med en lille intro, om mig selv og mit liv. Mit navn er Emmelie Laugesen og jeg er 14 år gammel. I min hverdag går jeg i folkeskole, hvor jeg lige er startet i 9 klasse, udover skolen går jeg til trampolin og ellers bare er sammen med vennerne. 

Noget af min blog vil handle om mode, mens noget andet vil handle om mit liv og mine oplevelser. Det jeg vil med min blog er, at sprede glæde, inspirerer andre, give gode ideer osv. 

Når man først ser mig, kan jeg være meget genert og stille, men når man kender mig mere er jeg meget udadvendt og selvsikker. Jeg synes det er interessant, at lærer nye mennesker at kende. Jeg elsker at udfordre mig selv i ting, jeg aldrig har prøvet før.

- Emmelie


Likes

Comments