Glossybox Circus

Godkväll fina vänner! 💕 Har ni haft en bra start på den nya veckan? För min del kan vi väl säga att jag har haft en sådär bra start på denna veckan. Vaknade vid 20 över 4 inatt och skulle på toa, sen när jag precis skulle lägga mig fick jag värsta sammandragningarna. Blev sittandes på sängkanten ett tag, innan det slutade med att det fick bli en varm dusch för att ens kunna slappna av..
Så min sömn idag har inte varit den bästa. Åkte till mamma och lillasyster vid 10 och var där en stund då mamma skulle med mig till veterinären med Tessi som skulle vaccineras. Nu är jag i alla fall hemma igen och Tessi är tillbaka hos sin ägare.

Tänkte visa er månadens glossybox som jag fick hem förra veckan. Jag bara så älskar utseendet på boxen så magisk och så förutsägbar. Det jag fick i min box var ett rött läppglans, mascara, en ögonskuggspalett, två små tuber till ansiktet en rengöring & en eftervård eller hur man ska kalla det. Sen gillade jag verkligen den där lilla presenten som man får med. Kan visa er den lite bättre senare i ett annat inlägg ifall alla inte har fått sina glossyboxar än. Så ni får bara en liten sneak peak på vad det kan vara. 😄

With love Emme

Gillar

Kommentarer

sofiemansson
sofiemansson,
Älskar glossybox!! Kram nouw.com/sofiemansson
emmel
emmel,
Tycker det är så kul att få en ny box varje månad 😄nouw.com/emmel
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229