Header

Hej!

Sorry att jag inte ha bloggat på ett tag men det har hänt väldigt mycket så jag har inte haft så mycket tid. 

2013 har varit ett för jävligt år för mig, det har gått upp och ner, människor har tryckt ner mig ända till marken och jag har mått så dåligt så att jag inte ville leva längre. Men tack vare mina fina vänner som har stöttat mig så orkade jag med resten av året! 

2014 nytt år nya möjligheter! Glöm bort allt som hände förra året. Året började väl inte så jättebra, en som jag kände väldigt bra pratade mycket med har nu tyvärr lämnat jordlivet! Men det bästa med det här året är att jag fyller 18 och ska skaffa körkort! 😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min älskade Daytona har nu lämnat jordlivet. Vi har många fina, roliga och sorgsna stunder han är den bästa hästen någonsin. Han var snäll omtänksam, rolig och framför allt mysig! När jag var ledsen och på dåligt humör, så la han sitt huvud i min famn och blåste varmluft på mig! Kommer alltid att älska dig min lilla bebis! Puss ❤😘

Likes

Comments

Heej! Sorry att jag inte har bloggat på ett tag men det har hänt några tråkiga saker! :(

Min älskade sköt häst Drucilla har avlidit. Saknar henne så det gör ont i hjärtat! Älskar/ Saknar henne något fruktansvärt! 

Min farmors syster dog igår och fruktansvärt sorgligt! :( Ska på begravning om 2 veckor, kommer bli väldigt sorgligt!

Den här månaden har varit jätte jobbig, för 2 personer som jag älskade har nu lämnat mig! Det är ofattbart, sitter bara och gråter nu, är så jävla ledsen för dom har lämnat mig! :'( 

 

Puss&Kram!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och funderar på allt möjligt livet, kärleken och massa annat! Ibland önskar man att man kunde backa några år, så man kan få uppleva barndomen och allt annat igen! Träffa vissa personer som har försvunnit/flyttat. Ikväll var ingen rolig kväll för mig! <3 Puss&Kram!

Likes

Comments

Hej!

Sorry att jag inte har bloggat har inte hunnit! Igår så var jag med Johanna, vi var hemma hos henne vi grillade, drack och pratade. Johanna blev lite väl påverkad igått hihi :) Idag kommer eventuellt Lina hit till O-hamn och då blir det ungefär sammasak som igår :)

Puss&Kram

Likes

Comments

Tja Tja bloggen!

Idag har jag beställt en ny onepiece för min andra är för liten. Jag har handlat idag på förmiddagen. Har även ätit makaroner och köttfärssås! Ha en bra dag alla läsare! Puss&Kram

Likes

Comments

Hej!

Igår var jag ute och gick med Johanna och då  hände det en grej som gjorde mig ledsen, besviken och väldigt arg. Tänker inte nämna några namn vem det var som gjorde mig så.

 

Så himla skönt att jag har dig Johanna, Kan verkligen prata om allt med henne! Älskar dig! <3

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit i stallet och vi har hämtat hem 8 hästar från sommarbetet. Så går dom hemma i en annan hage nu. Var skit skönt att åka till det underbara stallet, känna lukten utav det :D Kram!

Likes

CommentsLikes

Comments

2013725213215296947085x652