Daily Posts

Hej på er. dessa dagar som gått nu har varit väldigt stressiga och hektiska, när jag inte jobbar så tränar jag. o när jag inte tränar så här jag rep med revygänget här i byn, det är knappt så jag ens har tid med mig själv.
Men det är iallafall  hur dom senaste dagarna har varit. idag så är det lördag och jag har min  jobbhelg denna helgen vilken känns väldigt jobbigt med tanke på att jag har feber o lite så.. Men det är bara att bita ihop 😁 hoppas ni får en fin lördag för de ska jag försöka med 😅


#nouw30daychallenge


Likes

Comments

About Me

Hej alla nya och bekanta. Emma här.

Jag har bestämt mig för att börja om på ny kula detta året, både med en ny blogg men också med en ny inställning på livet, vänner, kärlek och jobb. Min blogg kommer vara väldigt blandad men mitt fokus kommer ligga på de jag tycker är roligast och det är träning och hälsa i alla dess former. Jag är dansare i grund och botten så där av mitt intresse för alla olika typer av träning skulle jag tro.

Men vad är jag för människa undrar ni? Jag är en tjej som just nu är rätt vilsen i livet vad gäller framtiden, vilket inte är så konstigt när jag bara är 21 år men jag har kommit till en punkt i livet att det är nu det är dags att göra de stora och skrämmande valen, mina tankar har gått mellan att bara dra någonstans helt själv och börja om på nytt, utomlands gärna, eller stanna här med mitt jobb och min sambo och börja gå i "bilda familj" tankar, plugga till makeup artist... ja listan kan göras lång. Men syftet med min blogg kommer bli att dela med mig av så mycket jag kan av både tankar, upplevelser samt vardag, men också mina upp och nedgångar vilket jag tror jag kommer kunna ha nytta av att blicka tillbaka på om några år.

så jag har tänkt att vara med i #nouw30daychallenge som arrangeras iår, just för att kunna hålla igång mig själv med denna bloggen. Så vill ni läsa mer av mig så är ni välkomna hit.

Likes

Comments

Search