Tänk att vår lilla kille blir två månader idag. Idag har jag vart mamma i två hela månader känns helt magiskt! Han har gjort så många framsteg redan nu. Han har blivit så stark i nacken men det är lite kvar tills han kan hålla upp huvudet helt själv men han är på god väg och han är så stark i benen också, helt otroligt! Att få följa hans utveckling är så himla häftigt, älskar mamma livet så oerhört mycket. Så jäkla glad över att jag är en ung mamma faktiskt och allt går så himla bra! Kan fortfarande inte släppa att han redan är två månader, känns som om det vore igår jag låg där på förlossningen och födde honom. Tiden springer iväg och det en skräck blandad förtjusning för man vill att han ska vara liten samtidigt som man längtar tills den dagen då han tar sina första steg. Vår lilla kille är verkligen det absolut bästa som någonsin kunnat hända oss! Our little baby boy!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår blev vår lilla kille 3 veckor gammal. Tiden bara springer iväg känns det som. Vi var på BVC och gjorde rutin kontrollen och lill killen växer så det knakar. Han väger nu 5070 gram redan! Han vägde 4160 när han föddes, en vecka efter förlossningen vägde han 4180 sen 2 veckor efter vägde han 4570 och nu 3 veckor efter väger han 5070 så vår lilla kille växer och växer. Han har haft det lite svårt med magknip ett tag men det börjar lätta nu och hans mage blir bättre och bättre och det är super skönt för både honom och för oss för då kan han sova bättre och vi blir mer utvilade och orkar mer under dagen. Men annars är vår lilla kille pratglad och nöjd för det mesta och älskar verkligen att åka bil och vagn och sitta i bärselen det är något han älskar att göra, att vara ute i friska luften det är guld för honom!

Likes

Comments

Det är en omställning att gå ifrån att endast behövt ta hand om sig själv till att behöva ta ansvar för ett helt nytt liv. Det medför en rädsla som jag aldrig någonsin har känt förr, en oro och en beskyddande instinkt. Att bli mamma är en så mäktig och magiskt känsla, när man får sitt älskade barn på bröstet och man ser sitt barn för första gången det är en känsla som inga ord i världen kan beskriva. När jag fick upp honom på bröstet så kände jag den där enorma kärleken som man bara kan känna inför sitt barn, man kan inte förstå att han faktiskt låg i min mage, att han är en del av mig och Filip och att vi ska uppfostra honom till att bli en helt egen människa, att vi ska få följa vart enda steg han tar i livet. Att vi ska få se vår älskade son utvecklas och växa upp, jag är så oändligt stolt över att få kalla mig hans mamma, jag är så oändligt tacksam att jag blev gravid och fick föda denna underbara kille! Jag älskar honom så mycket att det värker i hela kroppen och hjärtat slår i 200. Finns ingen i världen som jag älskar så mycket som jag älskar min egen son, honom gör jag allt för!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, 11 Juli föddes vår lilla kille, han var 53 cm lång och vägde 4160. Idag är han 11 dagar gammal. Han är det absolut vackraste jag någonsin har sett i hela mitt liv, han får hela mitt hjärta att spricka av kärlek! Efter 32 timmars värkarbete och så föddes vår lilla kille, själva förlossningen gick fort men värkarbetet varade länge och tog extremt på krafterna. Men att föda barn är helt magiskt, känslan går inte att sätta ord på men dom som gjort det vet nog vad jag menar. Att få upp sitt älskade barn på bröstet är den absolut underbaraste känslan som finns. Jag är så stolt och evigt tacksam att få vara hans mamma! Vår älskade Emanuel! Jag gråter av lycka när jag tittar på honom, den lilla människan har bott i min mage i 9 månader och nu är han här i min famn, han är en del av mig, han bär mitt kött och blod. Tänk att jag och Filip har skapat denna vackra lilla människa, det är helt magiskt!

Likes

Comments

Var in till stan idag med Filip och en gemensam kompis till oss. Vi var in på en hel del affärer bland annat media markt och kikade runt lite. Filip har länge haft ett ganska stort intresse för data spel och han är riktigt duktig på det han gör och så stannade han till vid avdelningen där de säljer data stolar och testade en och sa att denna skulle man vilja ha så jag helt spontant från ingenstans köpte den åt honom. Detta gjorde jag som ett tack till honom för att han har funnits här för mig under graviditeten och stått ut med mina humörsvängningar den stackaren så jag kände att det var han allt värd. Köpte även lite fina saker till mig själv och en ur gullig liten baseball jacka till lill killen, blev riktigt nöjd över dagen och hade det super trevligt, kändes välbehövligt! Älskar att köpa saker till andra personer och se hur glada de blir, det värmer i hjärtat speciellt när man vet att det är något dom så gärna skulle vilja ha. Så nu har jag en riktigt nöjd pojkvän!

Likes

Comments

Går in i vecka 41 på fredag och väntan är så olidlig, längtar så fruktansvärt mycket och väntan blir bara väldigt jobbig när man längtar så mycket. Det är nu alla börjar fråga om man känner av något, hur man mår och om allt är bra, tänk vilka fina människor man har runt om sig som tar hand om mig nu när man inte har speciellt mycket egna krafter att använda sig av. Men nu vill vi alla att han ska komma så vi får träffa honom.

Min graviditet nu på slutet har faktiskt vart jobbig om man får säga så, jag har haft så himla mycket illamående, halsbränna, huvudvärk, sammandragningar och kroppen är helt slut pga tyngden och värmen och att sova finns inte ens i tanken,det är fullkomligt omöjligt. Men får tänka på att nu är han snart här! Längtan är maxad!

Likes

Comments

Går in i vecka 40 på fredag alltså 39+0 och nu går vi bara och väntar och väntar på att det ska sätta igång. Jag har haft riktiga sammandragningar i två dagar nu men dem har alltid avtagit efter ett tag. Just nu vill jag bara att det ska starta så vi kan få träffa vår lilla kille. Börjar bli värdigt tungt och värmen gör det ännu värre.. Men kämpar på och hoppas att det snart startar. Filip får semester på fredag så då är han hemma vilket betyder att jag inte behöver oroa mig längre att han inte är hemma när det startar. Men snart så är han här, vår lilla kille!

Likes

Comments

Igår var det midsommar och den firade jag med Filip och min familj. Vi hade en lugn och skön midsommar hemma med extremt god mat som Filip lagade i ordning, måste verkligen få skryta om att han är grymt duktig på att laga mat! Det var så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt under midsommar faktiskt. På kvällen kollade jag och Filip på film och kände på bebis sparkar, hade en underbar midsommar! Idag finns det inga planer som är planerade så vi får se vad dagen bjuder på, men imorgon ska vi upp till Filips föräldrars stuga! Älskar verkligen att vara där, så himla fint och mysigt!

Likes

Comments

Man tänker sällan på hur lyckligt lottad man är. Man tänker sällan på hur mycket man har och då menar jag inte pengar eller status utan då menar jag kärlek, omtanke och vänskap som är den största rikedomen en människa kan äga. Jag tänker tillbaka på allt som vart och allt som suttit sina spår i mitt liv och hur det har utvecklats till idag. Jag har verkligen fått känna på det där talesättet " man vet aldrig hur stark man är förens man inte har något annat val än att vara stark". Att förlora sin bästa vän, är som att förlora en extremt stor del av sig själv, man hamnar i någon slags grop som man tror att man aldrig kommer kunna ta sig upp ifrån och jag trodde verkligen att mitt liv skulle stanna där, att jag aldrig någonsin skulle kunna ens le igen eller att jag ens någonsin skulle kunna skratta och känna glädje som förr. Jag hamnade i en djup depression av detta, jag tappade all min ork att ens göra något. Jag låg hemma på soffan i mer än ett halvår och ville knappt ens ta mig ut, jag ville inte se människor för det gjorde för ont att se någon annan skratta, att se någon annans glädje fick mig att må extremt dåligt. När jag förlorade henne så tog hon med en del av mig som jag aldrig kommer kunna få tillbaka. Nu har det gått 1 år och 7 månader sedan hon lämnade och jag kämpar än idag, jag har kommit långt på vägen men det är en bit kvar. Jag är så oändligt tacksam att jag har min familj som hjälpt mig så otroligt mycket, att jag har min fina sambo som torkade mina tårar, mina vänner som visade att dom fanns där. Alla som stöttade mig, dom är de viktigaste människorna i mitt liv. Såret kommer läka men det kommer alltid finnas ett ärr kvar, det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Med detta inlägg vill jag bara säga att det är inte omöjligt att ta sig tillbaka, det går om man kämpar och tro mig det är värt att kämpa och ge sig fan på att man inte ska ge upp. Det går bara man har viljan att fortsätta.

Likes

Comments

Var iväg till affären idag för jag var så otroligt sugen på något. När jag kom dit så gick jag till kylarna där dom har glassen och jag stod där i säkert en kvart. Kunde verkligen inte bestämma mig för vad jag skulle ha men jag ville ha något kallt eftersom att jag blir så fruktansvärt varm nu när det är varmt ute. Men det fick bli naturell kvarg och frysta hallon, så himla gott!
Har verkligen vart hur slut som helst dom senaste dagarna och jag har även haft som molande mensvärk och ett tryck nedåt även i magen nu i två dagar och det kan vara ett tecken på att det snart är på gång, men det smärtan går att stå ut med än så länge så det är nog ett tag kvar ändå. Men är så nervös att det ska hända när Filip är på jobbet, hoppas lill killen kan stanna tills Filips semester iallafall som det inte är många dagar kvar till. Men men händer det så händer det, Filip är hyfsat nära iallafall så han skulle nog hinna hem ändå förhoppningsvis.

Likes

Comments