Vecka fyra

Ny vecka! Men innan vi fokuserar på den så tar vi en sista blick på förra veckan. Vad var det bästa som hände under vecka tre?
Det bästa som hände var att jag fick mens! Det har gått fyra år sedan jag sist var på min cykel, och under dessa fyra år har jag fått mens två gånger. Men nu kom den och jag hoppas att den här är för att stanna haha. Jag känner ju att min kropp mår bra. Det är så fint att tänka att efter alla sjukdomsår då jag behandlat min kropp för illa så lyckas den nu ändå repa sig.

Vad vill du lämna kvar i förra veckan?
Jag var så självkritisk och pessimistisk mot mig själv under veckan, vilket jag tänker kanske kan bero på hormoner inför mens? Oavsett så vill jag inte ta med de tankarna in i den här veckan.

Då pratar vi om vecka fyra. Har du några särskilda planer eller måsten?
Det enda jag har inskrivet i kalendern är veckans föreläsningar/seminarier samt att jag ska komma ihåg att betala hyran. Annars, inget måste, men är sugen på att kanske åka hem till familjen till helgen för min pappa smsade mig nämligen om att han köpt hem ett oranget vin från en lokal vingård som han tycker att vi ska prova!

Vad tror du kommer att uppta dina tankar?
Jag ska ha ett möte angående utbytesterminen på onsdag, och sen i nästa vecka kan man börja skicka in ansökningar. Så det kommer jag nog gå runt och tänka på en del, vart jag hade velat och var det vore bäst att åka. Det känns extra pirrigt att tänka på nu, när idéen om att bo i ett annat land känns så avlägsen.

Vad är du sugen på att äta?
Efter ragun jag gjorde i förra veckan är jag sugen på att göra något liknande långkok. Så mysigt att koka upp grytan på morgonen, låta den gå i ugnen hela dagen när jag ändå sitter hemma, för att sedan äta på kvällen. Annars har jag blivit sugen på semla nu när mina flöden fyllts av dem. Helst vill jag ju ha en från leve.

Media du tänker eller vill konsumera?
At last är jag klar med the crown! Det är inte att jag velat att den skulle ta slut, den har ju varit otrolig, men känner att jag har smak efter något nytt nu. Tror det lutar åt att börja kolla på the Sopranos. Ska se klart Tareq Taylors matresa också!

Något du oroar dig inför?
Bortsett från ständig pandemi-oro kan jag inte komma på något. Skönt!

Något bra som du tror eller hoppas på ska hända?
Vädret ser ut att kunna bli lite bättre denna vecka. Kallt och mest molnigt, men inte lika mycket regn och blåst som tvingade mig att stanna inomhus flera dagar i förra veckan. Bara att komma ut i luften är så viktigt, så jag hoppas kunna göra det mer de kommande dagarna!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera