Direkt efter avslutningen drog jag med mina favs till tesco och köpte grejer för att sedan slå oss ner vid Themsen vid Richmond Bridge för en picknick. Vädret var perfekt och riktigt somrigt och platsen i sig är otroligt mysig. Tips tips om man ska hänga i Richmond en solig dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det dags att säga hejdå en sista gång till skolan, massa klassisar och alla lärare. Med det gjort och med betygen i våra händer var tårarna faktiskt inte långt borta när vi för sista gången hoppade på 371 mot Richmond. SSL, I'm gonna miss u after all.

Likes

Comments

Vid halv nio imorse avgick bussarna från skolan och tog oss sedan vidare till Oxford där vi har spenderat dagen. Vi strosade runt och tittade på alla fina gamla hus, blandat annat en byggnad där flera Harry Potter scener spelades in, och gick runt och kikade i butiker. Nu är vi tillbaka på hemmaplan igen och kvällens planer innehåller sushi & wine och sedan en utekväll på favoriten Libertine. Näst sista kvällen ihop med londonfamily vilket gör så himla ont i hjärta men vi ska se till att ha så himla kul, är såå taggad!

Likes

Comments

Hade ännu en grym kväll på Project i fredags då Axwell^Ingrosso spelade. Dessutom dök Martin Garrix & Avicii i Djbåset, a very nice surprise och en oförglömlig kväll helt enkelt!

Likes

Comments

Lite mer mattips sen jag hade besök för ett par veckor sedan! På fredagseftermiddagen åt vi Afternoon Tea i Covent Garden. Stället heter BB Bakery och det var verkligen så mysigt och väldigt gott. Det var små smörgåsar, massa kakor och bakelser, scones samt givetvis en kanna te! Efteråt gick vi därifrån i matkoma och strosade sedan runt i Plaza och resterande mysiga Covent Garden.

Likes

Comments

Firade mamma med middag på Piccolino när de var här för ett par veckor sedan. Maten var verkligen jättegod och restaurangen var väldigt mysig! Du hittar den på Heddon Street, en mysig gata i en gränd som ligger precis vid Regent Street.

Likes

Comments

För två helger sedan hade jag familjen, mormor & morfar på besök. På söndagen åkte vi till Shoreditch och besökte Columbia Road Flower Market och strosade sedan omkring på Brick lane. Hur mysigt som helst, blommor i mängder och folk lika så.
I onsdags däremot blev jag med en stor lättnad klar med allt i tvåan vilket är så otroligt skönt. Kan nu ta tillvara på dessa sista 9 (!!!) dagarna till fullo och de ska verkligen bli så himla bra. I förrgårkväll hängde vi på the Box vilket var en av de sjukaste klubbarna och igårkväll firade vi SSL's studenter på DSTRKT. Den sista tiden har alltså minst sagt börjat bra!!!

Likes

Comments

Stor del av den lördagen som precis var spenderade jag i South Kensington tillsammans med Daniella. Vi strosade runt på V&A Museum och åt frozen yoghurt på Snog innan det tillsist var vår tur att ta del av Alexander McQueens utställning Savage Beauty. Den innehöll otroligt vackra kreationer och väggarna var dekorerade med kloka och intressanta qoutes från ingen mindre än skaparen själv. Har länge velat gå på utställning så det var väldigt kul att tillslut få göra det, dock rådde det fotoförbud så därav avsaknaden av bilder.
På kvällen tog vi sedan vårt pick och pack och drog till Alice för två nätters sleepover då hennes värdis var borta.
I nuläget däremot har jag precis lagt plugget åt sidan för att istället slå på ett avsnitt serie. Imorgon kommer familjen samt mormor och morfar på besök och stannar över helgen, vilket ska bli himla mys faktiskt.

Likes

Comments

Då alla dagens lektioner blev inställda fick vi ta helg en dag tidigare. Dagen har än så länge utnyttjas till fullo och jag har faktiskt varit ovanligt produktiv - träning, tvättning och lite plugg har bockats av. Jag har också hunnit med en runda på Oxford Street med Daniella som skulle fixa ett par grejer, följt av en god lunch på favoriten Paul.
Nu väntar ännu mer plugg och sedan kommer Alice hit för en sleepover. Vi har en hel del roliga planer för imorgon med, så helgen är som vanligt otroligt välkommen!

Likes

Comments

Hade verkligen en grym fredagskväll förra veckan!!! Började hos Alice där vi åt tacos och fixade oss, hon hade sina två kompisar från Sverige här så det var väldigt trevligt. Tog sedan tåget in till stan och vidare till Project där Alesso (!!!) hade en lite spelning för omkring 100 pers och vi var några av those lucky ones. Dansade konstant i flera timmar då han inte lämnade förens efter 3 då klubben stängde. Avslutade tillsist kvällen på VQ med nattmat och straxt innan 6 var vi hemma i lördagsmorse.
Idag däremot sitter man med världens plugghög framför sig, snacka om kontraster. Men det är väl lite så Londonlivet är i allmänhet antar jag.

Likes

Comments