Hej hej, detta är mitt första inlägg jag är nybörjare på det här med bloggandet så var snälla. Jag har försökt att skaffa en blogg tidigare men jag är inte speciellt teknisk haha.

Jag är en tjej som snart fyller 15 och heter Emma men föredrar att bli kallad Em. Jag bor utanför Örebro och lever mitt vardagliga vanliga liv. Håller på att ta moppekörkort för tillfället. Och är bara allmänt intresserad över hur det skulle vara att ha en egen blogg. Jag har provat det där med en Youtube kanal men det gick inte speciellt bra, blev lite uttråkad ganska fort, men jag har lagt ut några videor när jag sjunger, vilket jag tycker är roligt. Men jag tror att detta kommer passa mig bättre eftersom jag gillar att skriva och fota. Det är fortfarande lite grejer jag bör lära mig tex hur man länkar instakontot men det kommer nog suksuksivt haha.

Det jag kommer skriva om är antagligen roliga saker som händer i mitt liv och om vad som intresserar mig tex mode, musik, samhällsfrågor, träning/dans och så vidare.

Jag lägger en vidio från min Yt-kanal här brivid så får ni se kanalen om ni vill.

Hoppas ni tycker att jag verkar interesant och börjar följa mig. XoXo

Likes

Comments