Och så var det söndag igen jaha,trevligt.

Nej men hej på er,tänkte att jag tar och skriver ett litet inlägg här mitt i allt plugg.Vi kan börja med att jag ska klaga på saker som jag alltid gör jo vi har prov imorrn och jag ser inte fram emot det kan jag berätta. Simning imorgon också och jag kommer vara sämst,jajaj jag kan skriva hur mycket klagomål som helst fast det finns mycket positivt med!Men här får ni en sammanfattning på veckan.

Måndag-Hemma lite halvfabrig och hängig så jag bakade lite chokladbollar men lillebror vilket var enormt mysigt förutom att jag fick göra allting och äta nästan allting hahah.

Tisdag-Hemma igen men lite friskare!Gjorde inte speciellt mycket vad jag har ett minne av.

Onsdag-Skola och var det något mer hahah?Jag minns ärligt talat inte så väl men städade lite hemma sen har jag ett minne av. Juste jag var barnvakt till kl 9 på kvällen vilket kändes lite som mamma,pappa barn hahah jo ni vet hämtning från dagis,laga mat,lägga osv.

Torsdag-Skola och så kom mamma hem efter några dagar i Sthlm! Hon brukar alltid köpa med presenter och denna gång fick jag en ananaskudde och ett läppstift. Ja pluggade lite har jag för mig.

Fredag!!-T.G.I.F nej men orientering på morgonen i skogen där det kändes som -30 C hahah men det var faktiskt kul! Sedan lite skola och träning efter det. Pizza på kvällen👅👅och lite godis Hihih

Lördag-Pluggade lite på morgonen,sedan tog jag,mammi och Ewald min lillebror en liten mysig sväng på stan som innehåll fika och shopping. ÄNNU mer plugg på kvällen och bingo-lotto ingen i min familj vann något dock men det mysigaste var ju bara att göra något tillsammans!

Söndag-Ja söndagen håller ju fortfarande på men började dagen med pannkakor (tradition min familj har på söndagar) och i detta tillfälle så pluggar jag olika ämnen och bloggar självfallet Hihih.

Detta var denna vecka!Har tyvärr ingen intressant bild att dela med mig av men ska försöka ta lite fall outfits nästa vecka? XOXO E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments