Hej igen bloggen!

Idag har det varit en väldigt produktiv dag (önskar iallafall att det var så) hahah nej men jag har mestadels legat lite i sängen,ätit och ja läst lite bloggar och så. Provade att sminka mig lite med en eyeliner som var lite silvrig och blev faktiskt riktigt nöjd!Tipsar er om Lancomes smink alltså måste ha varit den bästa mascaran jag haft och jag överdriver verkligen inte deras smink är av världsklass. Kommer antagligen en selfie på min instagram - emmawennersten_ med lite eyeliner på. Men,men det finns alltid ett men i allting så kom jag på att tänka på en sak och det är varför jag har så enormt svårt att lita på folk?, jo jag har en teori men den kan jag tyvärr inte skriva så personligt som jag faktiskt vill i och med att det är väldigt personligt obviously. Min teori lyder iallafall så att när jag var yngre så hade jag extremt lätt för att lita på en väldigt nära person till mig,hen sa massor med saker som jag nu flera gånger har förstått är lögner. Hen förstörde så mycket genom att såra mig genom att göra de saker hen sa inte skulle hända, jag trodde verkligen på hen eftersom att jag om och om igen tänkte att nu är det verkligen sant mardrömmen tar slut. Men såklart ljög hen och fortsatte och nu kan jag inte lita på någon i princip, så tack hen jag trodde verkligen att av alla så skulle du finnas där men du förstörde allting och jag vet ärligt talat inte om jag någonsin kommer förlåta dig. För er som vill ha lite fall inspiration eller ska jag skriva vinter istället hahah? och lite annat kommer ett inlägg om det imorgon och myyyycket mer!!så håll gärna ögonen öppna så ses vi imorgon XOXO E ps alöm inte att följa bloggen kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni har läst rubriken hoppas jag och detta inlägg kommer handla om en mörk del i mitt liv som ännu en gång kommer ha tagit över mitt liv. Detta handlar inte om min ätstörning utan att bli förrådd av en av de man står som närmast. Jag har inga ord hur besviken och ledsen jag känner mig för jag trodde att det var över,ingen mer oro och ingen mer hat. Jag önskade att allting skulle bli bra,der blev bra men sedan så kanske önskade jag för mycket och allting sprack. Den mardröm jag levde i förut är tillbaka och jag känner ingen mer livsglädje. I denna sekund när jag skriver detta då blir jag tårögd av varför en människa kan göra något sådant mot så många människor och bara tänka på sig själv. Allt jag önskar är att allting kan vara bra och inte ett rent av helvete. Ni kanske förstår att jag inte kan skriva vem eller vad det handlar om eftersom att det är väldigt personligt. Jag ville helst av allt bara skriva av mig så ingen måste fråga något. Bilden är på min katt som är en av de få sakerna  som gör att jag överlever just nu.

Likes

Comments

Och så var det söndag igen jaha,trevligt.

Nej men hej på er,tänkte att jag tar och skriver ett litet inlägg här mitt i allt plugg.Vi kan börja med att jag ska klaga på saker som jag alltid gör jo vi har prov imorrn och jag ser inte fram emot det kan jag berätta. Simning imorgon också och jag kommer vara sämst,jajaj jag kan skriva hur mycket klagomål som helst fast det finns mycket positivt med!Men här får ni en sammanfattning på veckan.

Måndag-Hemma lite halvfabrig och hängig så jag bakade lite chokladbollar men lillebror vilket var enormt mysigt förutom att jag fick göra allting och äta nästan allting hahah.

Tisdag-Hemma igen men lite friskare!Gjorde inte speciellt mycket vad jag har ett minne av.

Onsdag-Skola och var det något mer hahah?Jag minns ärligt talat inte så väl men städade lite hemma sen har jag ett minne av. Juste jag var barnvakt till kl 9 på kvällen vilket kändes lite som mamma,pappa barn hahah jo ni vet hämtning från dagis,laga mat,lägga osv.

Torsdag-Skola och så kom mamma hem efter några dagar i Sthlm! Hon brukar alltid köpa med presenter och denna gång fick jag en ananaskudde och ett läppstift. Ja pluggade lite har jag för mig.

Fredag!!-T.G.I.F nej men orientering på morgonen i skogen där det kändes som -30 C hahah men det var faktiskt kul! Sedan lite skola och träning efter det. Pizza på kvällen👅👅och lite godis Hihih

Lördag-Pluggade lite på morgonen,sedan tog jag,mammi och Ewald min lillebror en liten mysig sväng på stan som innehåll fika och shopping. ÄNNU mer plugg på kvällen och bingo-lotto ingen i min familj vann något dock men det mysigaste var ju bara att göra något tillsammans!

Söndag-Ja söndagen håller ju fortfarande på men började dagen med pannkakor (tradition min familj har på söndagar) och i detta tillfälle så pluggar jag olika ämnen och bloggar självfallet Hihih.

Detta var denna vecka!Har tyvärr ingen intressant bild att dela med mig av men ska försöka ta lite fall outfits nästa vecka? XOXO E

Likes

Comments