vardagen

I fredags var jag en sväng i stan efter jag slutat, hade matteprov sissta lektionen och det kändes riktigt bra faktiskt! Efter det åkte jag hem och lagade mat tillsammans med min pappa och det blev tacos (standard).
Efter det var jag med Elin, Theo och William och vi har bara hemma o dega och snacka lite, rätt mysigt faktiskt, inte träffat William och Theo på ett bra tag, självklart Elin med ;)
I lördags började dagen med lite handling med pappa och köpte present till mammsen som fyllde år i söndags, efter det satt jag hemma och plugga lite körkort och senare blev det middag och sen drog jag till Rebecka, vi hamnade på Henriksberg där vi även träffade mina kill kompisar som jag inte träffat på länge, jätte kul!
Igår söndag kom mamma hem från Mallis och det var även hennes födelsedag så vi fira lite med god middag osv, jag låg för mesta dels i sängen för jag var en aning bakis från lärdagen haha.
Idag är det måndag och serie premiär mot Öckero hemma klockan 18.30, är så taggad, äntligen börjar serien!!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vardagen

halloj, sitter just nu på condeco och fikar med några tjejer i klassen samt plugga lite. Idag slutar jag 2 och ska sitta kvar och plugga matte.. Efter det ska jag möta upp pappsen på backaplan för vi ska köpa present till mamma som fyller år på söndag. Till helgen har jag oklara planer, ska kanske träffa Elin någon av dagarna sen har jag itne bestämt om jag ska ut på lördagen eller inte, inte riktigt bestämt än så vi får se vad som hände.

en bild på mina fina bästavänner :)

Likes

Comments

vardagen

Hej, jag ursäktar för att jag inte bloggat på ett tag, har inte riktigt någon bra anledning utan mest att jag varit lite lat hehe. men ska försöka bättra mig nu fram över inte van att sköta en blogg men men.
Måndag idag och började 7.30 som alla andra måndagar, varför jag bäjrar så tidigt är för att jag har morgon träning innan mina vanliga lektioner böjrar, rätt skönt o köra ett träningspass innan skolan börjar. Haft hufsat deg dag två lektion sen var det dax att dra till tandläkaren kom tillbaka till skolan men vi gjorde inget sista lektionen så drog hem.
Idag har jag för mesta dels slappat, övningskört lite osv, måste egentligen plugga matte för har prov på fredag men har verkligen ingen motivation till de.

en bild på mig o bästis från en födelsedags fest! 

Likes

Comments

vardagen

Hade en jätte bra 18 års dag igår, hade först slökt kalas på zenith blev jätte lyckat fick massa fina presenter, senare på kvällen var det utgång som gällde med mina vänner, då vi först var hemma hos mig och förade och fick även presenter av mina fina vänner, ni är bäst verkligen! Visar bilder på det i ett annat inlägg!
nattklubben vi gick till blev Valand där det tydligen var asiatisk afton som vi inte visste haha men vi gjorde det bästa av situationen och jag hade kul ändå! Skulle egentligen gå ut idag med men känner mig inte jätte pig så det blir grillkväll hemma hos mig med några vänner istället, mys!

här är två bilder från igår

Likes

Comments

vardagen

1. Vad heter du? Emma Wangerås
2. Hur gammal är du? 17, 18 om 3 dagar

3. Vart bor du? Torslanda

4. Singel eller upptagen? Singel

5. Vad har du för mobil? Iphone 5s

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa tror jag 

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Vad jag gillar mest med mig själv är

8. Nämn tre personer du kan lita på. Madelene, Elin & Linus

9. Vad är det värsta du vet? när folk ljunger och dubbelmoral

10. Drömmar i livet? att vara lycklig, skaffa familj, jobba med något jag älskar och få spela fotboll så länge jag kan

11. Nämn tre favoriter i garderoben hmm mina långa träjor haha,en blå bloming byxtdress och min skinkjol 

12. Beroende av något?.fotboll, min telefon, sötsaker

13. Piercingar/tatueringar? hål i öronen

14. Vad vill du ha just nu? Sommar

15. Tränar du?.ja varje dag 

16. När går du och lägger dig? vardagar 10-11 helger senare 

17. Nämn tre saker/personer du saknar- handbollen är något jag saknar, 

18. Roligaste kompisen? alla mina vänner är rolgare än roligast annars hade inte umgåts med dem 

19. Vad är du rädd för? småkryp, har fobi för fötter så det är inte så trevligt det heller.
20. Vad ser du fram mest emot just nu? MIn 18 års dag på fredag för då ska jag och alla mina vänner gå ut 

Likes

Comments

vardagen, new in

Godkväll, sitter just nu framför datorn och pluggar det sista för denna veckan. Imorgon är det utveklingsamtal så är nästan ledig hela dagen, ska ha körlektion på morgonen och senare ska jag till skolan för att hålla ett tal och sen äta lunch med några tjejer i klassen. Denna vecka är vädligt chill, på onsdag har jag bara träning och torsdag har jag 1 lektion sen är det ju ledigt på fredag så det är väldigt skönt.
Efter skolan idag mötte jag upp min kära vänn Rebecka för vi skulle kolla lite klackskor och så, jag inför fredag och hon inför hennes stundent. Fick med mig ett par klackar hem faktikst även ett par strumpbyxor som var väldigt behövligt!


Likes

Comments

Precis kommit hem från match mot Herrestad i Uddevalla där vi tyvärr förlora med 3-0just nu har jag största söndagsångesten, har ekonomi prov imorgon och jag kan verkligen ingenting, men det får gå som de går, blir ett snabbt inlägg, ska käka middag nu o sen sätta mig o plugga o se om något kanske fastnar.

Likes

Comments

emma wangerås@emmawangeras